پرش به محتوا

لیبرمن: اسرائیل هرگز نمی‌تواند حماس را شکست دهد

    لیبرمن: اسرائیل هرگز نمی‌تواند حماس را شکست دهد

    وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی در اظهاراتی اعتراف کرد که این رژیم قادر به شکست حماس نخواهد بود.

    ​ 

    به گزارش به نقل از شبکه الجزیره مباشر، آویگدور لیبرمن، وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی در اظهاراتی اعتراف کرد: کسی که ظرف ۲۰ ماه نتوانست حماس را شکست دهد، حتی اگر ۱۷ سال دیگر هم تلاش کند، باز هم موفق نخواهد شد.

    وی همچنین به ناکارآمدی کابینه نتانیاهو پرداخت و اعتراف کرد: روابط میان آمریکا و اسرائیل اکنون در بدترین دوره تاریخی خود قرار دارد.

    اولمرت: باید جنگ را متوقف کنیم و از غزه خارج شویم

    روزنامه «جروزالم پست» چاپ سرزمین‌های اشغالی نیز به نقل از «ایهود اولمرت» نخست‌وزیر اسبق اسرائیل اعلام کرد: غزه، یک شهر فلسطینی است و باید بخشی از کشور فلسطین باشد.

    وی گفت: خواستار توقف فوری جنگ در غزه هستیم.

    اولمرت افزود: نخستین اقدام برای حل بحران در غزه، توقف جنگ، بازگرداندن اسرا و آزادسازی زندانیان فلسطینی است.

    افسر پیشین ارتش اسرائیل: حماس همچنان در میدان جنگ، دست برتر را دارد

    «اورن سلومون» مسئول پیشین عملیات رزمی تیپ غزه در ارتش رژیم صهیونیستی، در گزارشی هشدار داد: ترور فرماندهان ارشد حماس مشکل را حل نکرده و این فرماندهان با نیروهای جدید جایگزین شده‌اند.

    وی افزود: آن‌ها توانسته‌اند مواضع ارتش اسرائیل را زیر نظر بگیرند و سامانه‌های ضدزره خود را بازسازی کنند.

    سلومون اذعان کرد: نیروهای حماس با بازکردن دوربین‌های عقب خودروهای نظامی و استفاده از ابزارهای ساده، زمان و مکان انفجار بمب‌ها را با دقت هماهنگ می‌کنند.

    این مقام صهیونیست در ادامه ادعاهای خود افزود: استراتژی اصلی نیروهای حماس، مستهلک کردن تاکتیکی و استراتژیک ارتش اسرائیل و نیز فرسوده کردن جبهه داخلی اسرائیل به لحاظ روانی است.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *