پرش به محتوا

تکمیل ساختمان هواشناسی ساوه در اولویت اقدامات قرار گیرد

    تکمیل ساختمان هواشناسی ساوه در اولویت اقدامات قرار گیرد

    ساوه- نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: تکمیل ساختمان هواشناسی دستور کار ویژه باشد چرا که این موضوع از اولویت‌های اصلی برای پیگیری تعرفه گرمسیری در شهرستان است.

    ​ 

    گزارش، حجت‌الاسلام محمد سبزی پیش ازظهر دوشنبه در نشست کمیته برنامه‌ریزی شهرستان ساوه اظهار کرد: از محل اعتبارات ملی یک هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال برای سال جاری به منظور تکمیل طرح‌های نیمه تمام ملی در اختیار نماینده مجلس به این شهرستان تخصیص داده و بدون تردید در کنار اعتبارات استانی، گام مهمی در تکمیل پروژه‌های عمرانی منطقه خواهد بود.

    نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: همچنین ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار استانی که معمولاً در اختیار نمایندگان مجلس قرار می‌گیرد.

    حجت الاسلام سبزی ادامه داد: علاوه بر این، مبالغی نیز به منظور تجهیز ۲ کتابخانه سیار در ساوه و زرندیه، حمایت از مساجد، مدارس و کمیته امداد امام خمینی (ره) تخصیص یافته است که امسال از چند مسیر مختلف منابع مالی به دست آمده است.

    وی تصریح کرد: از محل قانون توازن منطقه‌ای، برای بخش آب و فاضلاب ۱۰۰ میلیارد ریال از توازن یک و ۲۰۰ میلیارد ریال از توازن دو تخصیص داده شده و برای توسعه راه‌های شهرستان در مجموع ۶۰۰ میلیارد ریال، نوسازی مدارس ۱۰۰ میلیارد ریال، حوزه ورزش برای نخستین‌بار ۱۰۰ میلیارد ریال و بیمارستان‌ها ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.

    نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به به ضرورت بهره‌مندی شهرستان از تعرفه گرمسیری، گفت: اداره راه و شهرسازی باید با سرعت نسبت به تکمیل ساختمان هواشناسی اقدام کند چرا که این موضوع از اولویت‌های اصلی ما برای پیگیری تعرفه گرمسیری در شهرستان است.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *