پرش به محتوا

کشف ۵ کبک وحشی و دستگیری سوداگران در کامیاران

    کشف ۵ کبک وحشی و دستگیری سوداگران در کامیاران

    کامیاران- رئیس اداره حفاظت محیط زیست کامیاران، گفت: مأموران حفاظت محیط زیست کامیاران در پی بازرسی از منزل دو متخلف، موفق به کشف ۵ قطعه کبک وحشی و دستگیری این افراد شدند.

    ​ 

    به گزارش ، مسعود محمودی صبح سه شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران کردستان، از دستگیری دو سوداگر کبک وحشی در این شهرستان خبر داد. و اظهار کرد: بر اساس اطلاعات به دست آمده و تحقیقات میدانی مأموران یگان حفاظت کامیاران، و با هماهنگی دستگاه قضائی، منزل این دو متخلف مورد بازرسی قرار گرفت که منجر به کشف و ضبط ۵ قطعه کبک وحشی شد.

    محمودی همچنین اشاره کرد: در ادامه تفتیش‌ها که با همکاری نیروی انتظامی انجام شد، ۱۱ عدد قفس نگهداری کبک، شامل قفس‌های چوبی و فلزی، از مخفیگاه متهمان کشف شد.

    وی اذعان کرد: این افراد قصد انتقال کبک‌های وحشی به سایر استان‌ها را داشتند که با هوشیاری مأموران ناکام ماندند.

    رئیس اداره حفاظت محیط زیست کامیاران تصریح کرد: پرونده متخلفین برای رسیدگی قانونی به مراجع قضائی ارسال شده است.

    محمودی اضافه کرد: کبک‌های کشف شده نیز پس از انجام معاینات لازم و اطمینان از وضعیت سلامت آن‌ها، در زیستگاه طبیعی خود در استان کردستان رها خواهند شد.

    گفتنی است؛ استان کردستان با داشتن مناطق حفاظت شده متعدد و تنوع زیستی غنی، همواره مورد توجه سودجویان قرار داشته است.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *