پرش به محتوا

وداع با فردی زیرک، شهردار کلان‌شهر مانیسا

    فردی زیرک، شهردار کلان‌شهر مانیسا،که در اثر برق‌گرفتگی هنگام بررسی نقص فنی استخر منزل خود جان باخت، امروز به خاک سپرده شد. به گزارش عصرترکیه به نقل از ان تی وی، صبح سه‌شنبه، ۱۰ ژوئن ۲۰۲۵، زیرک پس از سه روز مبارزه برای زنده ماندن، در بیمارستان جان خود را از دست داد. طبق گزارش‌ها، …

    فردی زیرک، شهردار کلان‌شهر مانیسا،که در اثر برق‌گرفتگی هنگام بررسی نقص فنی استخر منزل خود جان باخت، امروز به خاک سپرده شد.

    به گزارش به نقل از ، صبح سه‌شنبه، ۱۰ ژوئن ۲۰۲۵، زیرک پس از سه روز مبارزه برای زنده ماندن، در بیمارستان جان خود را از دست داد. طبق گزارش‌ها، وی هنگام بررسی سیستم فنی استخر منزلش دچار برق‌گرفتگی شده و با آسیب شدید به اعضای داخلی، تحت مراقبت‌های ویژه قرار گرفت. پس از ۷۰ دقیقه تلاش پزشکان، قلب او دوباره به تپش افتاد، اما شدت آسیب‌ها مانع از بهبود وی شد و در نهایت، وی در ۶۷مین ساعت پس از حادثه درگذشت.

    نخستین مراسم وداع با فردی زیرک در شهرداری مانیسا برگزار شد. جمعیت زیادی، از جمله اعضای حزب جمهوری‌خواه خلق، شهرداران و شخصیت‌های سیاسی، در این مراسم شرکت کردند. پس از آن، پیکر وی به میدان جمهوریت منتقل شد و هزاران نفر برای ادای احترام به او گرد هم آمدند.

    زیرک1

    در این مراسم، رئیس حزب جمهوری‌خواه خلق، اوزگور اوزل، در سخنانی گفت: این سخت‌ترین سخنرانی‌ام تاکنون بوده است. وی با اشاره به پیشینه سیاسی زیرک، از تلاش‌های او برای شهر مانیسا یاد کرد و به عشق عمیق او به خانواده و شهرش تأکید کرد.

    همسر فردی زیرک نیز در مراسم حاضر شد و با احساسات قوی درباره آرمان‌های همسر فقیدش سخن گفت. وی اظهار داشت: او عاشق مانیسا بود. همیشه می‌گفت کارهای زیادی برای انجام دادن دارد. رویایش شهردار شدن بود و اکنون از همه طلب حلالیت دارم.

    زیرک 2

    پس از حادثه، تحقیقات درباره احتمال سهل‌انگاری آغاز شده است. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد که نقص فنی در پمپ موتور وجود داشته و برخی سیستم‌های ایمنی به درستی عمل نکرده‌اند. گزارش‌ها حاکی از آن است که فردی زیرک در معرض ۸۰ ولت برق به مدت سه دقیقه قرار گرفته، در حالی که مقدار بالای ۵۰ ولت می‌تواند کشنده باشد.

    لطفا به این مطلب امتیاز دهید






    0
    /
    5

    امتیاز کل:
    0

    رتبه صفحه شما:


    لینک کپی شد

    منبع: عصر ترکیه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *