سمنان- مردم قدرشناس سمنان با تجمع در مقابل صدا و سیمای مرکز این استان از رسانه نگاران در برابر ظلم آشکار اسرائیل خبیث حمایت کردند.
به گزارش ، همزمان با بعد از ظهر سه شنبه مردم قدرشناس سمنان با تجمع در مقابل صدا و سیمای مرکز این استان از رسانه نگاران در برابر ظلم آشکار اسرائیل خبیث حمایت کردند.
مردم استان سمنان با پلاکاردهایی که روی آنها مرگ بر اسرائیل نوشته شده بود جنایتهای اسرائیل را علیه ایران اسلامی محکوم کردند.
مردم سمنان در این تجمع همچنین حمله روز گذشته رژیم صهیونیستی علیه مواضعی در سازمان صدا و سیما و شبکه خبر را محکوم کردند.
برخی از مردم همچنین پرچمهای ایران را فلسطین را در دست داشته و خواستار نابودی کامل اسرائیل از کره زمین شدند.
مردم استان سمنان همچنین در این تجمع خبرنگاران و رسانه نگاران را بازتاب دهندگان جنایتهای اسرائیل به تمام دنیا دانستند و از آنها حمایت کردند.
از ابتدای جنایتهای اسرائیل تاکنون بارها و بارها مردم سمنان در تجمعات مختلف این حملات را محکوم کردهاند.
منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency