پرش به محتوا

رایزنی وزیران خارجه ترکیه و عراق درباره تحولات جنگ جاری در خاورمیانه

    رایزنی وزیران خارجه ترکیه و عراق درباره تحولات جنگ جاری در خاورمیانه

    وزیران خارجه عراق و ترکیه، تلفنی درباره آخرین تحولات مربوط به جنگ جاری در خاورمیانه و تغییراتی که در مواضع برخی از کشورها در قبال آن رخ داده است، رایزنی کردند.

    ​ 

    به گزارش به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت خارجه عراق، فواد حسین، وزیر خارجه عراق و هاکان فیدان، وزیر خارجه ترکیه تلفنی گفتگو کردند.

    فواد حسین و هاکان فیدان در این تماس تلفنی درباره آخرین تحولات مربوط به جنگ جاری در خاورمیانه و تغییراتی که در مواضع برخی از کشورها در قبال آن رخ داده است، رایزنی کردند.

    دو طرف در ادامه اقدامات جاری برای برگزاری کنفرانس سازمان همکاری اسلامی که قرار است در آغاز هفته آتی در استانبول برگزار شود را بررسی کردند.

    وزرای خارجه عراق و ترکیه بر اهمیت این کنفرانس با توجه به شرایط شتابان منطقه و چالش‌هایی که کشورهای خاورمیانه با آن روبرو هستند رایزنی کردند.

    فواد حسین و هاکان فیدان در پایان بر ضرورت تقویت هماهنگی دیپلماتیک میان کشورهای اسلامی برای تضمین ثبات منطقه و جلوگیری از وخامت بیشتر وضعیت تاکید کردند.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *