پرش به محتوا

عملیات وعده ۳ تنها گوشه کوچکی از قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران است

    عملیات وعده ۳ تنها گوشه کوچکی از قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران است

    ارومیه- رییس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت: عملیات وعده ۳ در دفاع از تحاوز به حریم کشور گوشه کوچکی از قدرت نظامی ابران اسلامی است.

    ​ 

    به گزارش ، ناصر عتباتی بعد از ظهر چهارشنبه در جلسه شورای معاونین دادگستری آذربایجان غربی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای سر افراز خاصه شهدای تجاوز رژیم غاصب و کودک کش صهیونیستی گفت: رژیم منحوس صهیونیستی با زیرپا گذاشتن تمامی اصول انسانی و قواعد بین الملل که از این جرثومه فساد و غده سرطانی بعید هم نبود، فرماندهان، دانشمندان هسته‌ای و زنان و کودکان بی دفاع را در اماکن غیر نظامی و درمانی مورد هدف قرار داد و مظلومانه به شهادت رساند، خوی وحشیگری این رژیم را بیش از پیش بر همه آشکار ساخت.

    عتباتی با اشاره به افتخار آفرینی رزمندگان اسلام در دفاع از تمامیت ارضی و تنبیه سخت متجاوز افزود: ما افتخار می‌کنیم به وجود فرماندهان و رزمندگان دلاور سپاه و ارتش که پاسخ دندان شکن به رژیم منحوس دادند و البته این گوشه کوچکی از قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران بود که به جهانیان نشان داد و انشا الله با عنایت خداوند، اهل بیت، ارواح قدسی شهدا، دعای مردم کشور و انسان‌های آزاده جهان و تحت رهبری داهیانه فرمانده معظم کل قوا حضرت امام خامنه ای به زودی شاهد محو این غده سرطانی از صحنه روزگار خواهیم بود.

    رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت: در این ایام تشکیلات آذربایجان قضائی تکالیف و وظایفی دارد و باید با هوشیاری کامل و حساسیت ویژه به مسائل و موضوعاتی که می‌تواند مسئله ایجاد کند ورود کرده و پای کار باشد و قاطعانه از اقدامات ضابطین در حوزه امنیت مردم حمایت کند.

    مقام ارشد قضائی آذربایجان غربی خطاب به رؤسای دادگستری و دادستان‌ها تاکید کرد: در این روزها دو موضوع مهم داخلی خیلی مهم وجود دارد که یکی از آنها رصد کامل فضای مجازی، رسانه‌ها و پیام رسان ها است چراکه افرادی عالمانه با تحریک دشمنان، امنیت و آرامش روانی شهروندان را با درست کردن شایعات و اخبار کذب هدف قرار داده‌اند که باید با این افراد طبق مقررات برخورد سریع، قاطع و بازدارنده صورت گیرد.

    عتباتی با تاکید بر اینکه بازار باید کاملاً در رصد دادستان‌ها باشد گفت: موضوع مهم دیگر توجه به عدم اخلال در تأمین ارزاق، مایحتاج ضروری، سوخت و انرژی مردم است که اقدامات بسیار خوبی صورت می‌گیرد و همه پای کار هستند تا خللی ایجاد نگردد و لازم است دادستان‌ها هم میدانی ورود کرده و با رصد و اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه اجازه ندهند معدود افرادی با زیاده خواهی امنیت بازار را بهم بزنند.

    وی از مردم آگاه و بصیر استان خواست در تأمین امنیت دستگاه قضائی و مجموعه‌های دخیل را با حساسیت خود یاری کنند.

    در ادامه حاضرین در خصوص برنامه‌های هفته قوه قضائیه پیش رو و خدمت محور بودن آنها بحث و تبادل نظر کرده و در پایان مصوباتی به تصویب رسید.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *