پرش به محتوا

اجرای برنامه‌های فرهنگی و تبلیغی در واکنش به حملات صهیونیستی

    اجرای برنامه‌های فرهنگی و تبلیغی در واکنش به حملات صهیونیستی

    سازمان زیباسازی با اجرای مجموعه‌ای فراگیر از اقدامات میدانی، فرهنگی و تبلیغی، سیمای شهر را به آیینه‌ای از عزت، ایستادگی و همدلی ملی تبدیل کرده است.

    ​ 

    به گزارش ، سازمان زیباسازی شهر تهران در پی حملات جنایت‌کارانه و تروریستی رژیم صهیونیستی به پایتخت جمهوری اسلامی ایران با اجرای مجموعه‌ای فراگیر از اقدامات میدانی، فرهنگی و تبلیغی، سیمای شهر را به آیینه‌ای از عزت، ایستادگی و همدلی ملی تبدیل کرده است.

    این اقدامات با هدف گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مظلوم این حملات و بازتاب اراده جمعی ملت در مقابله با دشمنان طی روزهای گذشته در نقاط مختلف شهر به اجرا درآمده‌اند؛ رویکردی چندوجهی که نمادهای مقاومت را در متن زندگی شهری برجسته کرده است.

    در قالب این طرح، ۱۲ غرفه فرهنگی در میادین اصلی پایتخت از جمله آزادی، انقلاب اسلامی، ولی‌عصر (عج)، ونک، صادقیه، تجریش، فردوسی، فلکه دوم تهرانپارس و دیگر نقاط پرتردد شهر برپا شده‌اند.

    این غرفه‌ها با شعار «یک ملت، یک پرچم» میزبان شهروندانی است که با حضور خود، یاد شهدا را زنده نگاه می‌دارند؛ در این غرفه‌ها، اقلام فرهنگی متنوع و پرچم‌های نمادین در چارچوب طرح توزیع یک‌میلیون پرچم میان مردم عرضه می‌شود.

    از سوی دیگر، چهره بصری شهر نیز با نصب گسترده پرچم‌ها، کتیبه‌های سیاه، پارچه‌های مشکی و نمادهای سوگ، دگرگون شده است.

    طراحی و اجرای شابلون‌های ویژه برای خودروها، اکران صدها طرح فرهنگی و نصب حجله‌های نمادین شهدای اخیر در معابر اصلی، از دیگر جلوه‌های این اقدام فرهنگی گسترده به شمار می‌آید.

    فضای عمومی تهران در روزهای اخیر به صحنه‌ای زنده از سوگواری ملی، ادای احترام عمومی و انعکاس غرور جمعی تبدیل شده است.

    این برنامه‌ها پاسخی فرهنگی و هنری به جنایات رژیم صهیونیستی و نشانه‌ای از انسجام اجتماعی و آمادگی ملی برای دفاع از تمامیت سرزمین است.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *