پرش به محتوا

تصویربرداری از پلنگ در ارتفاعات رودافشان دماوند

    تصویربرداری از پلنگ در ارتفاعات رودافشان دماوند

    دماوند- رئیس اداره حفاظت محیط زیست دماوند از تصویربرداری از یک پلنگ با استفاده از دوربین تله ای در ارتفاعات رودافشان دماوند خبرداد.

    ​ 

    به گزارش، نقی میرزاکریمی، بعد از ظهر شنبه، در جمع خبرنگاران، گفت: محیط بانان پاسگاه محیط بانی رودافشان با نصب دوربین‌های تله‌ای در ارتفاعات ضلع شرقی منطقه شکار ممنوع کوه سفید موفق به ثبت تصویری زیبا از یک پلنگ بالغ شدند.

    تصویربرداری از پلنگ در ارتفاعات رودافشان دماوند

    رئیس اداره حفاظت محیط زیست دماوند ادامه داد: پلنگ یکی از ارزشمندترین گونه‌های جانوری در دماوند است که پراکندگی آن در بیشتر زیستگاه‌های دماوند به ثبت رسیده و حضور پلنگ در این منطقه بارها توسط افراد بومی و محیط بانان مشاهده و گزارش شده بود که جهت ثبت تصاویر آن دوربین‌های تله‌ای در ارتفاعات نصب شد و پایش منطقه جهت ثبت سایر گونه‌های جانوری ادامه دارد.

    وی افزود: کمتر از یک سال است که پاسگاه محیط بانی رودافشان در ضلع شرقی منطقه شکارممنوع کوه سفید راه اندازی شده که نقش بسیار مهم و مثبتی را در تأمین امنیت جانواران وحشی و حفاظت از محیط زیست شهرستان داشته و حیات وحش منطقه به آرامش قابل توجه‌ای رسیده و کاهش چشمگیر تخلفات شکار غیرمجاز را شاهد هستیم که از زحمات فرمانده و محیط بانان رودافشان قدردانی می‌گردد.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *