پرش به محتوا

شکار ۱۲ پهپاد تهاجمی و شناسایی صهیونیستی در منطقه غرب کشور

    شکار ۱۲ پهپاد تهاجمی و شناسایی صهیونیستی در منطقه غرب کشور

    همدان-کارکنان پدافند هوایی غرب کشور در عملیاتی موفق، ۱۲ پهپاد متجاوز رژیم صهیونیستی را شکار و ساقط کردند.

    ​ 

    به گزارش ، روابط عمومی پدافند هوایی منطقه غرب کشور اعلام کرد: در یک عملیات موفق، ۱۲ فروند پهپاد انواع تهاجمی و شناسایی متعلق به رژیم صهیونیستی توسط کارکنان جان‌برکف این منطقه شکار و ساقط شدند. در این عملیات امنیتی، لاشه‌های ۸ فروند از این پهپادها کشف و تحویل ستاد مرکزی پدافند هوایی شده است.

    این اقدام در پی تجاوزات مکرر رژیم صهیونیستی به آسمان‌ها و مراکز حساس کشور صورت گرفته و ضمن مقابله مقتدرانه با تهدیدات هوایی، نشان از آمادگی بالای سامانه‌های پدافندی در منطقه غرب کشور دارد.

    همچنین با وجود آسیب‌هایی که به برخی سامانه‌های پدافندی وارد شده، اقدامات ترمیم و جایگزینی به‌موقع صورت گرفته و این نیروها توانسته‌اند با قدرت به مقابله با تهدیدات ادامه دهند.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *