پرش به محتوا

برخورد قاطع پلیس با اقدامات عناصر خودفروخته در فضای مجازی

    برخورد قاطع پلیس با اقدامات عناصر خودفروخته در فضای مجازی

    خرم‌آباد – فرمانده انتظامی لرستان تأکید کرد: هرگونه فعالیت حمایتی از دشمنان صهیونی و اقدامات عناصر خودفروخته در فضای مجازی مورد برخورد قاطع پلیس قرار می‌گیرد.

    ​ 

    به گزارش، سردار یحیی الهی در سخنانی با اشاره به فعالیت بی‌وقفه پلیس در راستای انتظام‌بخشی و تأمین امنیت و آرامش شهروندان گفت: در کنار سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان، اجرایی و عملیاتی، با آمادگی صددرصدی، امنیت و آرامش شهروندان عزیزمان را برقرار خواهیم کرد و در ایثار و جان‌فشانی برای مردم از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنیم.

    وی با هشدار به گردانندگان صفحات مجازی تأکید کرد: هرگونه فعالیت حمایتی از دشمنان صهیونی و اقدامات عناصر خودفروخته در فضای مجازی و در شرایط کنونی کشور، طبق قانون مجازات اسلامی جرم محسوب می‌شود و پلیس با چنین اقدامات مجرمانه‌ای به‌صورت قاطع برخورد خواهد کرد.

    فرمانده انتظامی لرستان با هشدار به برهم‌زنندگان نظم و امنیت شهروندان که پلیس با آنها هیچ‌گونه مماشاتی نخواهد کرد، به هم استانی‌های شریف توصیه کرد: حین انجام معاملات به‌خصوص اجاره و رهن منازل و اماکن خود، به افراد ناشناس به‌خصوص در شبکه‌های مجازی اطمینان نکنند و هشدارهای پلیسی در این خصوص را مورد نظر قرار دهند.

    سردار الهی با قدردانی از همکاری و همراهی مردم شریف و انقلابی استان لرستان با پلیس تصریح کرد: شهروندان گرامی به شایعات و اخبارِ جعلی توجه نکنند و در صورت مشاهده موارد مشکوک موضوع را سریعاً به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند و خادمان خود را مثل همیشه در برخورد با هرگونه بی‌نظمی و هنجارشکنی یاری کنند.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *