پرش به محتوا

گروسی: باید فورا و قاطعانه برای توقف درگیری‌ها اقدام کنیم

    گروسی: باید فورا و قاطعانه برای توقف درگیری‌ها اقدام کنیم

    مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در نشست شورای امنیت سازمان ملل بدون محکومیت متجاوزان آمریکایی و صهیونیستی اعلام کرد: باید فورا و قاطعانه برای توقف درگیری‌ها اقدام کنیم.

    ​ 

    به گزارش به نقل از شبکه الجزیره، رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در نشست شورای امنیت سازمان ملل در خصوص تجاوز صهیونیست‌ها و آمریکا به ایران بر خلاف منشور ملل متحد، اعلام کرد: نظام جهانی منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای در معرض خطر است و تحت شرایط فعلی می‌تواند فروبپاشد.

    مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در این خصوص گفت: ما باید فوراً و قاطعانه برای توقف درگیری‌ها و بازگشت به مذاکرات جدی و پایدار در مورد برنامه هسته‌ای ایران اقدام کنیم.

    رافائل گروسی بدون محکومیت متجاوزان آمریکایی و صهیونیستی افزود: من بار دیگر خواستار خویشتنداری حداکثری هستم، زیرا تشدید تنش‌های نظامی جان انسان‌ها را تهدید می‌کند و رسیدن به یک راه‌حل دیپلماتیک را به تأخیر می‌اندازد.

    وی ادامه داد: بازرسان ما در ایران هستند و کار آنها مستلزم توقف درگیری‌ها است.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *