پرش به محتوا

دختر شهید جنایت زندان اوین: پدرم امیدی برای زندانیان بی‌پناه بود

    دختر شهید جنایت زندان اوین: پدرم امیدی برای زندانیان بی‌پناه بود

    الیگودرز- دختر شهید روح‌الله توسلی در سخنانی پرصلابت در مراسم تشییع گفت: پدرم نه یک مقام اداری بود و نه صرفاً یک کارمند، بلکه پناهی برای دل‌های شکسته و امیدی برای زندانیان بی‌پناه بود.

    ​ 

    به گزارش ، دختر شهید روح‌الله توسلی، از شهدای جنایت رژیم صهیونیستی در زندان اوین، در اظهاراتی تأثیرگذار و پر از صلابت، گفت: «برای پدرم گریه نکنید… برای امام حسین (ع) گریه کنید.»

    او در ادامه با اشاره به شخصیت پدرش افزود: «روح‌الله توسلی نه یک مقام اداری بود، نه صرفاً یک کارمند یا مسئول… او طبیبی بود برای دل‌های شکسته، سنگ صبوری برای خانواده‌های داغ‌دیده، و فرشته‌ای زمینی برای کسانی که پشت میله‌های آهنی، امیدشان را از دست داده بودند.»

    دختر شهید در توصیف این شهید گفت: «روح‌الله توسلی، نامی است که باید در تاریخ عدالت و انسانیت با آب طلا نوشته شود. او تنها برای رضایت خدا قدم برمی‌داشت.»

    شهید روح‌الله توسلی اهل شهرستان الیگودرز بود و در جریان حمله تروریستی اخیر رژیم صهیونی به زندان اوین به فیض شهادت نائل آمد.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *