پرش به محتوا

پیروزی پرگل منچسترسیتی مقابل یوونتوس؛ نماینده آسیا بالاخره برد

    پیروزی پرگل منچسترسیتی مقابل یوونتوس؛ نماینده آسیا بالاخره برد

    در ادامه مسابقات جام جهانی باشگاه‌ها، تیم فوتبال منچسترسیتی موفق شد مقابل یوونتوس به برتری پرگل دست یابد.

    ​ 

    به گزارش ، تیم‌های فوتبال منچسترسیتی انگلیس و یوونتوس ایتالیا در هفته سوم مرحله گروهی جام جهانی باشگاه‌ها شامگاه پنج‌شنبه پنجم تیرماه و از ساعت ۲۲:۳۰ در ورزشگاه کمپینگ آمریکا مقابل هم قرار گرفتند که این بازی با نتیجه ۵ بر ۲ به سود شاگردان پپ گواردیولا خاتمه یافت.

    جرمی دوکو، پیر کالولو، ارلینگ هالند، فیل فودن و ساوینیو گل‌های منچسترسیتی و تون کوپماینرز و دوشان ولاهوویچ دو گل منچسترسیتی را به ثمر رساندند.

    با کسب این نتیجه منچسترسیتی با ۹ امتیاز صدرنشین گروه G شد و یوونتوس با ۶ امتیاز در مکان دوم ایستاد و هر دو تیم راهی مرحله یک هشتم نهایی شدند.

    در دیگر بازی این گروه دو تیم، الویداد کازابلانکا مراکش و العین امارات به مصاف هم رفتند که این بازی با برتری ۲ بر یک نماینده امارات خاتمه یافت.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *