پرش به محتوا

اعتبارات شهرستان بیجار ۳۹ درصد افزایش داشته است

    اعتبارات شهرستان بیجار ۳۹ درصد افزایش داشته است

    بیجار-فرماندار بیجار از افزایش ۳۹ درصدی اعتبارات شهرستان در سال جاری خبر داد و گفت: با در نظر گرفتن شاخص‌هایی از جمله مساحت اعتبارت شهرستان افزایش داشته است.

    ​ 

    به گزارش ، کاظم کاظمی صبح سه شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان بیجار با اشاره به تحرکات اخیر دشمنان علیه جمهوری اسلامی اظهار کرد: رژیم صهیونیستی تلاش داشت در مدت ۱۴ روز ساختار داخلی نظام را متزلزل و اپوزیسیون را وارد صحنه کند، اما این نقشه‌ها با هوشیاری ملت ایران ناکام ماند.

    وی تأکید کرد: مردم ایران بار دیگر نشان دادند که در برابر تهدیدات خارجی ایستادگی می‌کنند؛ دشمنان بدانند ملت ما خون می‌دهند اما خاک نمی‌دهند.

    فرماندار بیجار با اشاره به وضعیت جمعیتی شهرستان گفت: طی ماه‌های اخیر، جمعیت شهر بیجار حدود سه برابر افزایش یافته است، اما با همکاری کسبه، خبازان و مسئولان، این افزایش بدون بروز مشکلات اقتصادی مدیریت شد و شهرستان توانست به‌خوبی از مهمانان و مسافران پذیرایی کند.

    کاظمی همچنین با اشاره به افزایش چشمگیر اعتبارات امسال اظهار کرد: با لحاظ شدن شاخص‌های متنوع از جمله وسعت شهرستان، اعتبارات بیجار امسال با رشد ۳۹ درصدی همراه بوده است.

    وی با اشاره به انتقاد استاندار کردستان از هزینه نشدن ۲ هزار میلیارد تومانی اعتبارات دستگاه‌های اجرایی اشاره کرد و گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی موظف‌اند تا پایان شهریورماه آن را جذب و مطابق با مصوبات هزینه کنند.

    فرماندار بیجار با تأکید بر نظارت دقیق بر نحوه هزینه‌کرد اعتبارات گفت: ادارات باید اعتبارات را صرفاً در محل‌های مصوب هزینه کرده و از هرگونه انحراف در بودجه‌ریزی جلوگیری کنند.

    کاظمی همچنین با اشاره به برگزاری جلسه شورای برنامه‌ریزی شهرستان تصریح کرد: حضور فرمانداران در این جلسات ضروری است چرا که هدایت کمیته‌های برنامه‌ریزی از سوی آن‌ها صورت می‌گیرد.

    وی ادامه داد: امیدواریم این افزایش اعتبار منجر به توسعه همه‌جانبه شهرستان در حوزه‌های عمرانی، خدماتی و زیرساختی شود و مدیران با برنامه‌ریزی دقیق، نهایت بهره‌برداری را از این بودجه داشته باشند.

    فرماندار بیجار همچنین بر لزوم ارتباط مؤثر مدیران شهرستان با مدیران کل تأکید کرد و گفت: اعتبار و تعامل مدیران شهرستان نقش مهمی در پیشبرد پروژه‌ها دارد و باید با هماهنگی بیشتر، حضور مدیران کل در منطقه تقویت شود.

    وی در پایان خاطرنشان کرد: ورودی ادارات باید متناسب با مأموریت هر دستگاه طراحی شود و از توان نظام مهندسی برای اجرای المان‌های مناسب استفاده گردد. همچنین حضور فعال مدیران در مراسم‌های عمومی یک ضرورت است که موجب افزایش اعتماد عمومی خواهد شد.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *