پرش به محتوا

آمادگی ۱۰۰ درصدی برای تأمین آب مواکب در مرزها و عتبات

    آمادگی ۱۰۰ درصدی برای تأمین آب مواکب در مرزها و عتبات

    مدیر عامل آبفای کشور گفت: برنامه‌ریزی‌های انجام شده به گونه‌ای است که آمادگی ۱۰۰ درصدی برای تأمین آب مواکب در مرزها و در عتبات داشته باشیم.

    ​ 

    هاشم امینی مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در گفتگو با در رابطه با چگونگی وضعیت آب در مرزها برای زائرین حسینی گفت: در آستانه پیاده روی اربعین قرار داریم و یکی از وظایفی که وزارت نیرو بر عهده دارد تأمین آب در شهرهای مرزی است.

    وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام، آذربایجان غربی، کردستان و کرمانشاه استان‌های مورد نظر برای تأمین آب شرب هستند.

    مدیر عامل آبفای کشور خاطر نشان کرد: خوشبختانه تدابیری که در سنوات گذشته در جهت ایجاد زیر ساخت‌های تأمین آب پایدار نه به صورت تانکری داشته‌ایم و امسال آن را تقویت کرده‌ایم به همین جهت در تأمین آب پایدار در مرزها مشکلی وجود ندارد.

    امینی ادامه داد: یکی دیگر از وظایفی که وزارت نیرو بر عهده دارد، تأمین آب در مواکبی است که در شهرهای کربلا، نجف، کاظمین و سامرا دارد، است

    به گفته این مقام مسئول کارگروه‌های اجرایی از دو ماه پیش تا کنون جلسات متعددی پیرامون، تهیه امکانات، تاسیساتی که می‌تواند تأمین آب شرب و بهداشت زائرین اربعین را تأمین کند برگزار شده است.

    وی در خاتمه اضافه کرد: برنامه‌ریزی‌های انجام شده به گونه‌ای است که آمادگی ۱۰۰ درصدی برای تأمین آب مواکب در مرزها و عتبات داشته باشیم.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *