پرش به محتوا

مصدوم سوختگی شدید آستارایی با اورژانس هوایی به رشت منتقل شد

    مصدوم سوختگی شدید آستارایی با اورژانس هوایی به رشت منتقل شد

    رشت- رئیس اورژانس آستارا از انتقال مصدوم سوختگی شدید با اورژانس هوایی خبر داد و گفت: نبود زیرساخت‌های مناسب مانند پد بالگرد، سرعت امدادرسانی به بیماران را کاهش می‌دهد.

    ​ 

    فرزاد کریمی در گفتگو با اظهار کرد: بر اثر انفجار آبگرمکن در یک منزل مسکونی در لوندویل آستارا، مصدوم که مرد ۲۹ ساله بود توسط همراهان به بیمارستان شهید بهشتی آستارا منتقل می‌شود.

    وی ادامه داد: همزمان با تلاش پزشکان و پرسنل درمانی، با هماهنگی و پیگیری‌های صورت گرفته اورژانس هوایی استان گیلان به پرواز درآمده و در آستارا بر زمین نشست.

    رئیس اورژانس شهرستان آستارا با اشاره به اینکه مصدوم با سوختگی ۹۰ درصد مواجه بود افزود: کارشناسان اورژانس هوایی بلافاصله بر بالین مصدوم حاضر شده و پس از ارزیابی اولیه، وی را به بالگرد منتقل کردند.

    وی ادامه داد: با توجه به شدت سوختگی، مصدوم برای ادامه درمان با بالگرد اورژانس به بیمارستان سوانح سوختگی ولایت رشت اعزام شد.

    ضرورت ایجاد و نصب پدهای بالگرد در آستارا

    کریمی همچنین به فقدان پد هلیکوپتری در بیمارستان شهید دکتر بهشتی آستارا اشاره کرد و گفت: عدم وجود پد بالگرد در بیمارستان شهید دکتر بهشتی آستارا و نامناسب بودن فضای فعلی در شهر برای فرود بالگرد در انجام موفق مأموریت‌ها مهم‌ترین مشکل اورژانس هوایی در آستارا است.

    وی ادامه داد: فقدان پد بالگرد مناسب در آستارا موجب شده تا بیمار بدحال و زیر دستگاه تنفس مصنوعی گاهاً از مسیر ترافیک شهری گذر کرده تا به محل فعلی اورژانس هوایی که فضایی خاکی است برسد.

    گفتنی است؛ با توجه به فاصله شهرستان آستارا تا مرکز استان و میزان حوادث و تصادفاتی که در شهرستان آستارا به عنوان یک شهر گردشگر پذیر اتفاق می‌افتد، وجود پد بالگرد در مکانی نزدیک به بیمارستان شهید بهشتی ضروری است، جدای از نامناسب بودن فضای موجود فعلی برای فرود در این مسیر، اورژانس زمینی باید بیمار را از بیمارستان تا پد فرود و بالعکس انتقال داد که رنج بیمار تا رسیدن به نقطه مورد نظر دوچندان است.

    به‌منظور فراهم کردن تسهیلات مناسب امدادرسانی سریع و بهتر به شهروندان در مواقع ضرورت و بحران و پوشش سریع و مطلوب حوادث احتمالی و نیز کاهش زمان خدمات امداد و نجات یکی از نیازهای ضروری مرکز فوریت‌های پزشکی شهرستان آستارا پد بالگرد اورژانس هوایی است که در همین راستا نیاز است مسئولان استان و شهرستان در ساخت و ایجاد پدهای بالگرد و محل ایمن پرواز همراهی کنند تا شاهد رخ دادن اتفاقی ناگوار برای بیماران و بالگرد اورژانس نباشیم.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *