معاون آموزشی وزارت علوم گفت: ما در وزارت علوم به دنبال این هستیم که از ظرفیتهای نرم افزاری برای مدیریت ظرفیت پذیرش دانشجو در دانشگاه ها استفاده کنیم.
ابوالفضل واحدی در گفتگو با درباره راهکار وزارت علوم برای کنترل ظرفیت پذیرش بدون آزمون و پیشگیری از خالی ماندن صندلی رشته های مختلف در دانشگاه ها گفت: یکی از راهکارهایی که برای کنترل ظرفیت پذیرش به کار گرفته می شود ساماندهی رشته و گرایش ها است که این امر مسبوق به سابقه است و تدابیری برای آن اندیشیده شده است.
وی افزود: از سال ۱۳۹۶ تاکنون بحث های زیادی تحت عنوان اینکه آمایش آموزش عالی باید متناسب با نیازها باشد آغاز شده است. اینکه آموزش عالی چگونه باید با متناسب با ظرفیت ها و امکانات دانشگاه ها و همچنین متناسب با ماموریت گرایی دانشگاه ها باشد، به تناوب در وزارت علوم به آن پرداخته شده و برنامه هایی در این زمینه صورت گرفته و به دانشگاه ها هم ابلاغ شده است.
معاون آموزشی وزارت علوم خاطرنشان کرد: در حال حاضر ما در وزارت علوم به دنبال این هستیم که از ظرفیت های نرم افزاری برای مدیریت ظرفیت پذیرش دانشجو در دانشگاه ها استفاده کنیم.
منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency