پرش به محتوا

هشدار قرمز و نارنجی کیفیت هوا در شهرهای خوزستان

    هشدار قرمز و نارنجی کیفیت هوا در شهرهای خوزستان

    اهواز – مرکز پایش کیفی هوای کشور اعلام کرد که کیفیت هوا در چندین شهر خوزستان امروز یکشنبه در شرایط ناسالم قرار دارد و برای گروه‌های سنی مختلف خطرناک گزارش شده است.

    ​ 

    به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس اعلام مرکز پایش کیفی هوای کشور، شاخص کیفیت هوا (AQI) در شهرهای اهواز و سوسنگرد به ۱۹۹، ماهشهر ۱۸۶، رامهرمز ۱۵۸ و اندیمشک ۱۵۲ رسید که نشان‌دهنده وضعیت «قرمز» و ناسالم برای تمامی گروه‌های سنی است. این شرایط می‌تواند برای همه افراد خطرناک باشد و توصیه می‌شود از فعالیت‌های طولانی در فضای باز خودداری شود.

    همچنین، شاخص کیفیت هوا در شهرهای آغاجاری ۱۳۰، ملاثانی ۱۲۵، هندیجان ۱۲۴، شوش ۱۲۳، آبادان ۱۱۹، شادگان ۱۱۷، دزفول ۱۱۰، بهبهان ۱۰۳ و هفتکل ۱۰۲ ثبت شد که وضعیت «نارنجی» و ناسالم برای گروه‌های حساس را نشان می‌دهد. گروه‌های حساس از جمله کودکان، سالمندان و افراد دارای بیماری‌های تنفسی باید احتیاط کرده و از قرار گرفتن در معرض هوای آلوده پرهیز کنند.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *