پرش به محتوا

کشف داروی غیرمجاز قاچاق به ارزش بیش از ۱۱۲ میلیارد در مرز میرجاوه

    کشف داروی غیرمجاز قاچاق به ارزش بیش از ۱۱۲ میلیارد در مرز میرجاوه

    زاهدان – فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان از کشف بیش از یک میلیون و 669 قلم داروی غیرمجاز قاچاق به ارزش 112 میلیارد ریال قبل از ورود به کشور توسط مرزداران هنگ مرزی میرجاوه خبر داد.

    ​ 

    به گزارش، سردار رضا شجاعی گفت: در راستای مراقبت و کنترل مرز و برخورد قاطع با هرگونه اقدام غیرقانونی در نوار مرزی، مرزداران هنگ مرزی میرجاوه به سرنخ‌هایی از فعالیت قاچاقچیان دارو در منطقه مرزی دست پیدا کردند و پس از هماهنگی لازم با رصد اطلاعاتی و برنامه‌ریزی عملیاتی توانستند محموله داروی قاچاق را پیش از ورود به کشور توقیف کنند.

    فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان افزود: پس از چند شبانه‌روز کار هدفمند اطلاعاتی و شناسایی قاچاقچیان، مسیرهای احتمالی تردد و زمان انتقال محموله مشخص شد و مرزداران در عملیاتی غافلگیرکننده و هوشمندانه توانستند، ضمن دستگیری یک نفر قاچاقچی، تعداد یک میلیون و ۶۶۹ هزار ۵۰ قلم قرص روانگردان از نوع ترامادول قاچاق را کشف کنند.

    وی تصریح کرد: ارزش داروهای کشف شده به مبلغ ۱۱۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *