پرش به محتوا

راه‌اندازی شبکه «ایران یاران جوان» برای تقویت مشارکت جوانان در گلستان

    راه‌اندازی شبکه «ایران یاران جوان» برای تقویت مشارکت جوانان در گلستان

    گرگان-معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان گفت: دبیرخانه شبکه «ایران یاران جوان» به‌منظور بسیج ظرفیت‌های جوانان و تقویت مشارکت آنان راه‌اندازی شد.

    ​ 

    به گزارش ، شامگاه یکشنبه نشست هم‌اندیشی با فعالان حوزه جوانان به مناسبت هفته تشکل‌ها و مشارکت‌های اجتماعی با هدف بررسی دغدغه‌ها، ارائه راهکارهای عملی و تقویت ارتباط میان مدیران و نسل جوان در خانه جوان استان برگزار شد.

    محمد حمیدی، در این نشست با اشاره به سابقه چند دهه‌ای مشکلات زیرساختی گفت: چالش‌هایی که در طول چهار دهه ایجاد شده است، نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و سیاست‌گذاری بلندمدت است.

    وی با تأکید بر اهمیت مشارکت جوانان در فرآیندهای تصمیم‌گیری، از راه‌اندازی شبکه «ایران یاران جوان» به عنوان بستری برای بسیج ظرفیت‌های جوانان در استان خبر داد و گفت: این شبکه باید دارای جذابیت‌های واقعی باشد تا جوانان با انگیزه به آن بپیوندند. صرفاً وعده‌های دولتی کافی نیست؛ بلکه باید امتیازات ملموس و مسیرهای شفاف برای رشد و اشتغال فراهم شود.

    معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با اعلام تشکیل شورای مشورتی جوانان با حضور نمایندگانی از اقوام در شهرستان‌های استان افزود: فرمانداران مکلف شده‌اند حداقل پنج جوان در هر شهرستان را به عنوان شورای مشورتی جوانان معرفی کنند تا این شورا بتواند دغدغه‌ها و راهکارهای اجرایی جوانان را به‌طور مستقیم به مدیران منتقل کند.

    در این نشست، پیشنهادهایی از جمله ایجاد ارتباط مستقیم شبکه «ایران یاران جوان» با طرح‌های آموزشی و اشتغال‌زایی، استفاده از ظرفیت دهیاری‌ها برای معرفی جوانان مستعد و بهره‌گیری از فضای نماز جمعه و دانشگاه‌ها برای اطلاع‌رسانی گسترده مطرح شد.

    گفتنی است دبیرخانه شبکه «ایران یاران جوان» رسماً افتتاح و راه اندازی شد.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *