پرش به محتوا

دستگیری دو قاچاقچی مواد مخدر و کشف هروئین در پاکدشت

    دستگیری دو قاچاقچی مواد مخدر و کشف هروئین در پاکدشت

    پاکدشت- مأموران انتظامی پاکدشت در شرق استان تهران دو نفر را در ارتباط با فروش مواد مخدر دستگیر کردند.

    ​ 

    به گزارش خبرنگار مهر، مأموران انتظامی پاکدشت در شرق استان تهران دو نفر را در ارتباط با فروش مواد مخدر دستگیر کردند و این عملیات در پی شناسایی دو فروشنده مواد مخدر در روستای قلعه‌نو از توابع بخش مرکزی پاکدشت انجام شد.

    سرهنگ شهرام ولی‌خانی، فرمانده انتظامی پاکدشت، در این خصوص در جمع خبرنگاران گفت: مأموران کلانتری ۱۲ فرون‌آباد پس از انجام تحقیقات میدانی، موفق به شناسایی این متهمان شدند.

    به گفته وی، پس از هماهنگی با مراجع قضایی، یکی از متهمان در مخفیگاه خود دستگیر شد و در بازرسی از محل، حدود ۲۰ گرم ماده مخدر از نوع هروئین کشف شد.

    فرمانده انتظامی پاکدشت افزود: بازجویی‌های اولیه از این فرد منجر به شناسایی همدستش شد که او نیز در عملیاتی جداگانه دستگیر شد و مقدار مشابهی هروئین (حدود ۲۰ گرم) از وی به دست آمد.

    سرهنگ ولی‌خانی خاطرنشان کرد که هر دو متهم پس از تشکیل پرونده، همراه با مواد مخدر مکشوفه به مرجع قضایی معرفی و روانه زندان شدند.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *