پرش به محتوا

آموزش و پرورش پایه اصلی عدالت در سلامت است

    آموزش و پرورش پایه اصلی عدالت در سلامت است

    شیراز- رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه عدالت سرلوحه کار حوزه بهداشت است، گفت: آموزش و پرورش پایه اصلی عدالت در سلامت است.

    ​ 

    به گزارش ، سید بصیر هاشمی صبح دوشنبه در مراسم آغاز نمادین برنامه‌های هفته سلامت گفت: بهداشت و درمان و آموزش و پرورش دو نهاد بزرگ جامعه هستند و وجه مشترک این است که همه جامعه با این دو دستگاه سروکار دارند.

    وی با اشاره به اینکه حوزه پزشکی گسترده بوده و با همه جامعه سر و کار دارد، ادامه داد: عدالت در سلامت نیز سرلوحه کار حوزه بهداشت است اما آموزش و پرورش پایه اصلی عدالت در سلامت است.

    رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: دانش آموزان آینده سازان کشور هستند و هر چه سلامت تر باشند در آینده کشور موفق تر خواهند بود.

    هاشمی گفت: در گذشته نیازمند پزشکان خارجی بودیم اما امروزه پزشکان ما همه بومی هستند در حوزه بهداشت و سلامت بسیار کار شده و انشاالله باید توسعه این حوزه همچنان تلاش کنیم.

    رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز تصریح کرد: رعایت نکات بهداشتی و نهادینه کردن پروتکل‌های بهداشتی وظیفه هم دستگاه‌هاست اما پیشگیری موضوعی تخصصی است که بر عهده حوزه پزشکی است.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *