رئیس کمیسیون اروپا در سخنانی مدعی شد که حوادثی نظیر خرابکاری پهپادی ماه گذشته روسیه در آلمان به «وضعیت عادی جدیدی» تبدیل شده است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یورو نیوز، اورزلا فون در لاین رئیس کمیسیون اروپا امروز چهارشنبه در سخنانی ادعا کرد که پس از متهم شدن روسیه به دست داشتن در یک حادثه خرابکاری با استفاده از پهپاد در ماه گذشته، بروکسل باید خود را برای «عصر جدیدی از امنیت اروپا» آماده کند.
رئیس کمیسیون اروپا مدعی شد که حوادثی نظیر خرابکاری پهپادی ماه گذشته روسیه در آلمان به «وضعیت عادی جدیدی» تبدیل شده و نشان دهنده تشدید فعالیت های روسیه در خاک اتحادیه اروپا است.
وی در یک کنفرانس مطبوعاتی در بروکسل در کنار مارک روته دبیرکل ناتو گفت: حادثه لایپزیگ نشان دهنده تشدید تنش ها در خاک اتحادیه اروپا و اقدامی است که مستقیماً به روسیه نسبت داده می شود؛ اما این حادثه بخشی از الگویی گسترده تر از وقایع بهمراتب خطرناک تر است. اگر این حمله موفقیت آمیز بود، خسارات عظیمی به بار می آورد و احتمالاً حتی منجر به تلفات جانی می شد.
اورزلا فون در لاین ادعا کرد: اروپایی ها با واقعیتی تلخ روبرو هستند؛ اینکه این وضعیت، شرایط عادی جدید است. اتحادیه اروپا باید واکنشی سریع تر و بهتر به بیمبالاتی روسیه نشان دهد.
اورزلا فون در لاین خاطرنشان کرد که اروپا هماکنون از «تیمهای واکنش سریع» برای مقابله با چنین حملاتی برخوردار است و آمادگی دارد تحریم های بیشتری را به بسته تحریمی فعلی علیه روسیه اضافه کند.
منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency
هلدینگ کاسپین استانبول | خرید ملک در ترکیه | صرافی معتبر ایرانی در ترکیه | خرید و فروش طلا در ترکیه | مهاجرت به ترکیه | واردات و صادرات در ترکیه | نیازمندیهای ترکیه | اخبار ترکیه | اخبار جهانی | توریست ایران | خدمات توریستی در ایران | تورهای گردشگری ایران | هلدینگ اول | خدمات کاریابی و فریلنسری و شغل | مرجع اطلاعات ایران (همه چیز در ایران) | کیف پول و خدمات مالی و پرداخت یار | اخبار ایران | تابلو زنده قیمت ارز در ترکیه و استانبول | صرافی آنلاین ترکیه | قیمت طلا و نقره در ترکیه | سرمایه گذاری در ترکیه | جواهرات در ترکیه | نرخ لحظه ای ارزها در استانبول | قیمت دلار امروز در ترکیه | قیمت دلار استانبول امروز | قیمت لحظه ای دلار | اخبار روز ترکیه استانبول | اپلیکیشن ISTEX | اپلیکیشن قیمت لحظه ای دلار و یورو و لیر و ارزها در ترکیه
