سمنان- فرماندار سمنان با تاکید بر ضرورت آموزشهای مهارتی در مدارس گفت: با توجه به استقرار صنایع و تولیداتی در مرکز استان، ظرفیتهای خوبی برای ارتقای مهارت آموزی در شهرستان وجود دارد.
به گزارش خبرنگار مهر، مهدی صمیمیان صبح چهارشنبه در بازدید از یک مجتمع آموزشی در سمنان و در جمع خبرنگاران توسعه آموزشهای نوین و مهارتی در مدارس را خواستار شد.
وی افزود: با توجه به استقرار صنایع و واحدهای تولیدی در مرکز استان سمنان، ظرفیت ها و مزیت های خوبی در راستای مهارت آموزی دانش آموزان شهرستان وجود دارد.
فرماندار سمنان با بیان اینکه وجود فضاهای آموزشی متنوع در مقاطع مختلف تحصیلی به تنهایی کافی نیست، تاکید کرد: در کنار امکانات تخصصی و آزمایشگاهی، ظرفیت مناسبی برای ارتقای مهارت های دانش آموزان می بایست مورد تاکید قرار گیرد.
صمیمیان بر آموزشهای متناسب با نیازهای روز برای دانش آموزان سمنانی تاکید کرد و گفت: مهارت های بروز می بایست در مدارس و هنرستان های شهرستان سمنان مورد تاکید قرار گیرد.
وی با اشاره به اجرای یک نیروگاه خورشیدی در این مجتمع آموزشی در مرکز استان سمنان برای تامین نیاز برق مجموعه افزود: اجرای نیروگاه خورشیدی اقدامی است که می تواند به ما در کاهش ناترازی کمک شایانی کند.
منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency
هلدینگ کاسپین استانبول | خرید ملک در ترکیه | صرافی معتبر ایرانی در ترکیه | خرید و فروش طلا در ترکیه | مهاجرت به ترکیه | واردات و صادرات در ترکیه | نیازمندیهای ترکیه | اخبار ترکیه | اخبار جهانی | توریست ایران | خدمات توریستی در ایران | تورهای گردشگری ایران | هلدینگ اول | خدمات کاریابی و فریلنسری و شغل | مرجع اطلاعات ایران (همه چیز در ایران) | کیف پول و خدمات مالی و پرداخت یار | اخبار ایران | تابلو زنده قیمت ارز در ترکیه و استانبول | صرافی آنلاین ترکیه | قیمت طلا و نقره در ترکیه | سرمایه گذاری در ترکیه | جواهرات در ترکیه | نرخ لحظه ای ارزها در استانبول | قیمت دلار امروز در ترکیه | قیمت دلار استانبول امروز | قیمت لحظه ای دلار | اخبار روز ترکیه استانبول | اپلیکیشن ISTEX | اپلیکیشن قیمت لحظه ای دلار و یورو و لیر و ارزها در ترکیه
