پرش به محتوا

«انجمن اولیا و مربیان» بازوی مدارس سمنان برای حل چالش‌های آموزشی

    «انجمن اولیا و مربیان» بازوی مدارس سمنان برای حل چالش‌های آموزشی

    سمنان- مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با تاکید به نقش انجمن‌های اولیا و مربیان در مدیریت چالش‌های مدارس گفت: استفاده ظرفیت خانواده‌ها برای ارتقای کیفیت آموزش و تربیت دانش‌آموزان ضروری است.​ 

    به گزارش خبرنگار مهر، قاسم شریفی عصر شنبه در جلسه شورای مرکزی انجمن اولیا و مربیان استان در سمنان، بر ضرورت تقویت ارتباط میان خانواده‌ها و مدارس و استفاده از توانمندی‌های مردمی برای تحقق اهداف تعلیم و تربیت تأکید کرد.

    وی با قدردانی از همراهی خانواده‌ها، مدیران و فرهنگیان اظهار کرد: انجمن اولیا و مربیان از ظرفیت‌های ارزشمند آموزش و پرورش است و باید با برنامه‌ریزی مناسب، زمینه بهره‌گیری موثر از توانمندی‌ها و دغدغه مندی خانواده‌ها در پیشبرد اهداف آموزشی و تربیتی فراهم شود.

    خانواده‌ها، حلقه مهم بازگشت دانش‌آموزان به روال عادی آموزش

    مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با اشاره به محدودیت‌های ایجاد شده برای اجرای برنامه‌های این شورا در سال گذشته افزود: با وجود برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست‌ها و بازدیدهای شهرستانی، برخی شرایط و اتفاقات پیش‌بینی‌نشده مانع تحقق کامل برنامه‌ها شد؛ موضوعی که ضرورت استمرار ارتباط با اعضای انجمن‌ها و استفاده از ظرفیت آنان را بیش از گذشته نمایان می‌کند.

    شریفی با تأکید بر اهمیت همراهی خانواده‌ها در شرایط کنونی بیان کرد: پس از دوره‌ای طولانی از فاصله دانش‌آموزان با محیط مدرسه، بازگشت به روال عادی آموزش و تغییرات ایجاد شده در سبک زندگی آنان، نیازمند همکاری همه ارکان تعلیم و تربیت است و خانواده‌ها در این مسیر نقشی تعیین کننده دارند.

    وی با بیان اینکه ارتقای کیفیت فعالیت‌های آموزشی و پرورشی بدون همراهی خانواده‌ها امکان‌پذیر نیست، بر ضرورت تقویت ارتباط دوسویه میان مدارس و والدین و استفاده از دیدگاه‌ها و پیشنهادهای آنان برای مدیریت چالش‌های موجود تأکید کرد.

    موفقیت‌های آموزشی در کنار توسعه زیرساخت‌ها

    مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان در ادامه با اشاره به دستاوردهای آموزش و پرورش استان سمنان در سال گذشته تاکید داشت: با وجود دشواری‌ها و محدودیت‌های موجود، استان در حوزه‌های مختلف از جمله مسابقات ورزشی، جشنواره نوجوان خوارزمی و امتحانات نهایی موفقیت‌های ارزشمندی کسب کرده است.

    شریفی همچنین از اخذ مجوز استقلال دو منطقه آموزشی و پیگیری تأمین زیرساخت‌های مورد نیاز خبر داد و افزود: این اقدامات با هدف پاسخ‌گویی بهتر به نیازهای آموزشی دانش‌آموزان و ارتقای کیفیت خدمات تعلیم و تربیتی در مناطق مختلف استان دنبال شده است.

    وی در بخش دیگری از سخنان خود از آغاز جابه‌جایی به ساختمان جدید اداره‌کل آموزش و پرورش استان پس از سال‌ها انتظار خبر داد و اظهار کرد: با همراهی مجمع خیرین مدرسه‌ساز، ۲۳ پروژه آموزشی نیز در مراحل آماده‌سازی و تحویل قرار دارد که تکمیل آن‌ها می‌تواند به توسعه فضاهای آموزشی و بهبود شرایط تحصیل دانش‌آموزان کمک کند.

    مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با قدردانی از تلاش‌های اعضای انجمن‌های اولیا و مربیان، بر ضرورت فعال‌سازی ظرفیت این انجمن‌ها برای حل مسائل مدارس و تقویت همکاری خانواده‌ها با مجموعه آموزش و پرورش تأکید کرد.

      منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    هلدینگ کاسپین استانبول | خرید ملک در ترکیه | صرافی معتبر ایرانی در ترکیه | خرید و فروش طلا در ترکیه | مهاجرت به ترکیه | واردات و صادرات در ترکیه | نیازمندیهای ترکیه | اخبار ترکیه | اخبار جهانی | توریست ایران | خدمات توریستی در ایران | تورهای گردشگری ایران | هلدینگ اول | خدمات کاریابی و فریلنسری و شغل | مرجع اطلاعات ایران (همه چیز در ایران) | کیف پول و خدمات مالی و پرداخت یار | اخبار ایران | تابلو زنده قیمت ارز در ترکیه و استانبول | صرافی آنلاین ترکیه | قیمت طلا و نقره در ترکیه | سرمایه گذاری در ترکیه | جواهرات در ترکیه | نرخ لحظه ای ارزها در استانبول | قیمت دلار امروز در ترکیه | قیمت دلار استانبول امروز | قیمت لحظه ای دلار | اخبار روز ترکیه استانبول | اپلیکیشن ISTEX | اپلیکیشن قیمت لحظه ای دلار و یورو و لیر و ارزها در ترکیه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *