پرش به محتوا

چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در بهشهر برگزار شد

    چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در بهشهر برگزار شد

    بهشهر- رئیس اداره اوقاف و امور خیریه بهشهر گفت : چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در منطقه شهرام مازندران برگزار شد.

    ​ 

    مهدی نعمت الهی در گفت وگو باخبرنگار مهر اظهار کرد: چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در منطقه شرق استان مازندران به میزبانی شهرستان بهشهر در سالن سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در بخش آوایی برادران آغاز شده و در حال برگزاری است.

    وی افزود: این مسابقات در بخش برادران تا عصر امروز یکشنبه ۲۵ خرداد ماه ادامه خواهد داشت.

    به گفته نعمت الهی، فردا دوشنبه ۲۶ خردادماه نیز میزبان متسابقین خواهر این دوره از مسابقات خواهیم بود.

    رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بهشهر یادآور شد: در این دوره از مسابقات ۱۶۰ نفر در بخش آوایی و ۲۱۰ نفر در بخش معارفی شرکت کردند.

    وی افزود: با توجه به درخواست مکرر شرکت کنندگان و نیز لزوم بهره‌مندی معنوی از فیوضات ایام محرم و اربعین، زمان نهایی برگزاری مراحل شهرستانی و استانی ۴۸ امین دوره مسابقات سراسری، مرحله شهرستانی روز پنجشنبه ۱۹ تیرماه ۱۴۰۴ ساعت ۹ تا ۱۰ صبح و مرحله استانی روز پنجشنبه ۶ شهریورماه ساعت ۹ تا ۱۰ صبح برگزار می‌شود.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *