پرش به محتوا

تنبیه قطعی و پشیمان‌کننده رژیم صهیونیستی در راه است

    تنبیه قطعی و پشیمان‌کننده رژیم صهیونیستی در راه است

    کرمان- امام جمعه کرمان گفت: تنبیه قطعی و پشیمان‌کننده رژیم صهیونیستی در راه است و پیروزی در آینده نزدیک جهان اسلام را فرا خواهد گرفت.

    ​ 

    به گزارش ، حجت الاسلام والمسلمین حسن علیدادی سلیمانی، در خطبه‌های این هفته نماز جمعه کرمان که با حضور پرشور مردم در مصلی امام علی (ع) این شهر برگزار شد گفت: رژیم صهیونیستی در رأس نژادپرست‌ترین قوم تاریخ است.

    وی افزود: امروز در یک جنگ تمام عیار با قومی هستیم که از لحاظ روانشناسی اگر مقابل او بایستیم، عقب گرد می‌کند و اگر سستی کنیم به هیچ چیز رحم نمی‌کند.

    امام جمعه کرمان با بیان اینکه تعیین کننده پایان جنگ ما هستیم و ما تصمیم می‌گیریم چه کنیم و حرکت بیچاره کننده کی رقم خواهد خورد افزود: دنیا بداند هر موشکی به سمت ایران مقدس شلیک شود تبدیل به پیوند عمیق و همدلی گسترده بین جناح‌های مختلف و کشور و توده‌های مردم شده و یکپارچگی بلوچ غیور و ترک شجاع، لر دلیر و فارس سلحشور و عرب بی باک و ترکمن فداکار را به دنبال خواهد داشت.

    حجت الاسلام علیدادی سلیمانی، ادامه داد: هر موشکی به سمت متخاصم شلیک شود، فروپاشی و بهم ریختگی و فرار و اضمحلال جبهه مقابل را به همراه خواهد داشت.

    وی گفت: ملت به وحدت و همدلی توجه کند و تحلیل‌ها و حرف‌هایی که وحدت جامعه را مخدوش می‌کند در راستای دفاع مقدس امروز نیست.

    امام جمعه کرمان با اشاره به فرمایشات مبنی بر اینکه ملت رشید ایران نه جنگ تحمیلی و نه صلح تحمیلی را بر نمی‌تابد؛ گفت: در جنگ تحمیلی با قدرت، مقابله و آن را تبدیل به فرصت کرده و منطقه را از شرارت و شیطنت پاک می‌کنیم.

    علیدادی سلیمانی، با اشاره به روز مبارزه با سلاح شیمیایی گفت: عامل همه این جنایات آمریکا است و امروز هم ادله فراوانی بر پشتیبانی آمریکایی‌ها از اسرائیلی‌ها علیه ایران وجود دارد.

    وی افزود: ظلم‌ستیزی و عدالت‌خواهی دو ویژگی تمدن تاریخی ملت ایران است و به همین دلیل جامعه ایرانی، اسلام را با آغوش باز پذیرفت و این دو مؤلفه تبدیل به دو اعتقاد ارزشمند شد که ظلم‌ستیزی بخشی از مکتب حسینی و در نیروهای مسلح جلوه‌گر است و اوج فداکاری در راستای ظلم‌ستیزی و عدالت‌خواهی کربلای کوچک ایران در ۸ سال دفاع مقدس است.

    وی تصریح کرد: تنبیه قطعی، حتمی و پشیمان‌کننده و بیچاره کننده رژیم صهیونیستی در راه است و پیروزی در آینده نزدیک جهان اسلام را فرا خواهد گرفت.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *