پرش به محتوا

آخوندی: ایرانیان سراسر جهان افکار عمومی را به نفع ایران شکل دهند

    آخوندی: ایرانیان سراسر جهان افکار عمومی را به نفع ایران شکل دهند

    وزیر اسبق راه و شهرسازی پیشنهاد داد که ایرانیان سراسر جهان با ارتباط با سازمان‌های بین‌المللی در شکل دهی افکار عمومی جهان به نفع ایران عمل کنند.

    ​ 

    عباس آخوندی وزیر اسبق راه و شهرسازی در گفتگو با راجع به انتقاد خود به عنوان یک شهروند خطاب به رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: سازمان‌های بین‌المللی در نظم پس از جنگ جهانی دوم شکل گرفته و در آن فعالیت می‌کنند و قطعاً کشورهای پیروز جنگ در این محیط نفوذ بسیار زیادی دارند و می‌توانند از این سازمان‌ها به عنوان یک ابزار استفاده کنند.

    وی ادامه داد: مهم است بقیه کشورها که در این سازمان‌ها عضویت دارند روابط خود را در جهان تنظیم کنند و نحوه برخوردشان با این ساز و کار مهم است.

    وزیر اسبق راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: در تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران آشکارا تمام قوانین و مقررات بین‌المللی را نقض کرد و حمله به تأسیسات هسته‌ای مطابق منشور ملل و کنوانسیون منع اشاعه ممنوع است و در این شرایط اسرائیل که اساساً عضو ان پی تی نیست به بهانه اینکه در مخاطره است به تأسیسات هسته‌ای ایران حمله کرده و ترامپ نیز آشکارا بر خلاف قوانین ایران را تهدید کرد که از اسرائیل پشتیبانی می‌کند.

    آخوندی ادامه داد: بر اساس مقررات بین‌المللی آژانس باید اقدام رژیم صهیونیستی را محکوم کند و اقدامات پیشگیرانه انجام دهد و شورای امنیت سازمان ملل باید تذکر لازم را نسبت به این عمل خلاف اعلام کند.

    وی خاطرنشان کرد: من دیدم این دو سازمان اقدامات لازم را انجام ندادند و به عنوان یک شهروند مطلبی را مطرح کردم و البته در نشست شب گذشته شورای امنیت سازمان ملل شاهد بودیم که گروسی این ممنوعیت حمله به تأسیسات هسته‌ای را دیر هنگام مطرح کرد و من فکر کردم کشورهای غربی به او وعده داده بودند اگر با ما همکاری کنی، دبیرکل سازمان ملل می‌شوی و در هر صورت دیروز این ممنوعیت را بیان کرد و روز ۲۲ خرداد با آن گزارشی که داده بود، بهانه را به دست اسرائیل داد و می‌دانست که با این بهانه اسرائیل به ما حمله می‌کند.

    آخوندی ادامه داد: ما باید در ایران کاملاً فارغ از اختلافاتی که در داخل هر کشوری وجود دارد، وحدت ملی خود را حفظ کنیم و از سرزمین ایران دفاع کنیم.

    وی راجع به ظرفیت‌های سازمان‌های بین‌المللی برای توقف جنگ نیز یادآور شد: ما ضعفی در حضور در سازمان‌های بین‌المللی داشتیم و تعداد ایرانیان حاضر در این سازمان‌ها در مقایسه با حاضران از پاکستان و هند و بنگادش خیلی کم است و این سازمان‌ها نقش مهمی در شکل دادن افکار عمومی جهان دارند و می‌توانند افکار جهان را با یک اتفاق همراه کنند.

    آخوندی ادامه داد: هنوز هم به نظر من حضور بسیار گسترده در سازمان‌های بین‌المللی مفید است و ایرانیان خارج از کشور هم می‌توانند در جهت شکل دهی افکار عمومی جهانی با این سازمان‌ها در ارتباط باشند و به نفع ایران کمک کنند.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *