پرش به محتوا

«ریکاردو ساپینتو» سرمربی استقلال شد

    «ریکاردو ساپینتو» سرمربی استقلال شد

    توافق نهایی میان باشگاه استقلال تهران و «ریکاردو ساپینتو» حاصل شده و او تا ۴۸ ساعت دیگر به صورت رسمی هدایت این تیم را بر عهده خواهد گرفت.

    ​ 

    به گزارش ، تیم فوتبال استقلال تهران در فصل بیست و چهارم هفت سرمربی را روی نیمکت خود دید و آبی‌ها فصل را با قرارگیری در رده نهم جدول به پایان رساندند اما با قهرمانی در جام حذفی توانستند سهمیه لیگ قهرمانان آسیا ۲ را برای فصل آینده به دست آورند.

    در همین حال پس از پایان لیگ، مدیران استقلال مذاکرات خود را با ریکاردو ساپینتو سرمربی پرتغالی سابق تیم خود آغاز کردند که با موافقت او همراه شد و جلسات نهایی، تعداد دستیاران این مربی نیز مشخص شد تا پس از باز شدن حریم هوایی ایران، او با سفر به تهران قرارداد خود را با آبی‌ها به امضا برساند.

    در همین حال علی نظری جویباری مدیرعامل استقلال تأیید کرد که تمام توافقات نهایی با ساپینتو انجام شده و او طی ۴۸ ساعت آینده به صورت رسمی هدایت استقلال را برای فصل آینده بر عهده خواهد گرفت.

    این در حالی است که دقایقی پس از صحبت های نظری جویباری، علی تاجرنیا رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال با انتشار توئیتی خبر از رسمی شدن حضور ساپینتو در این تیم با امضای قراردادش داد.

    «ریکاردو ساپینتو» سرمربی استقلال شد

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *