پرش به محتوا

در جنگ امروز باید با بصیرت و ایمان از کشور دفاع کنیم

    در جنگ امروز باید با بصیرت و ایمان از کشور دفاع کنیم

    بم – امام جمعه بم گفت: امروز جنگ ما یک جنگ تمام‌عیار با جبهه کفر است و همه ما وظیفه داریم به‌درستی نقش خود را ایفا کرده و با بصیرت و ایمان از ارزش‌ها و امنیت کشورمان دفاع کنیم.

    ​ 

    حجت‌الاسلام فرهاد دهقانی، در گفتگو با با اشاره به وضعیت کنونی کشور گفت: جنگ امروز شبیه یک بازی شطرنج شده و باید با دقت و تدبیر حرکت کنیم.

    وی افزود: با وجود حملات دشمن در برخی از شهرها همچون تهران، مردم روال عادی زندگی خود را انجام می‌دهند.

    امام جمعه بم با تأکید بر اهمیت مناطق راهبردی کشور اظهار داشت: ما امروز مسئولیت ویژه‌ای نسبت به برخی مناطق مثل تنگه‌ها و ارتفاعات داریم و این‌ها نقاط استراتژیکی هستند که خیانت به آن‌ها در گذشته خسارات بزرگی برای ملت ما به‌همراه داشته است و باید مانند بازی شطرنج، مهره به مهره با دقت حرکت کنیم.

    دهقانی، با اشاره به نقش جمهوری اسلامی در منطقه بیان کرد: ما به جنگ نیابتی قائل نیستیم؛ خودمان توان دفاع از کشور را داریم و همان‌طور که سید حسن نصرالله گفت، ایران نیازی به ورود هم‌پیمانانش به میدان ندارد.

    وی با تاکید بر ضرورت حفظ انسجام اقتصادی و بازار گفت: برخی اصناف با انصاف در این شرایط پا به میدان گذاشته‌اند که این اصناف باید در فضای مجازی و در خطبه‌های نماز جمعه تشویق عمومی شوند.

    امام جمعه بم خطاب به نهادهای مسئول گفت: در برخورد با متخلفین باید دقت داشت؛ کسی را از کشتی انقلاب پیاده نکنیم و اگر برخوردی هم می‌شود، در عین قاطعیت، با احترام باشد.

    دهقانی، گفت: امروز جنگ ما یک جنگ تمام‌عیار با جبهه کفر است و همه ما وظیفه داریم به‌درستی نقش خود را ایفا کنیم و با بصیرت و ایمان، از ارزش‌ها و امنیت کشورمان دفاع کنیم.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *