پرش به محتوا

ترافیک سنگین صبحگاهی در برخی از معابر و بزرگراه‌های پایتخت

    ترافیک سنگین صبحگاهی در برخی از معابر و بزرگراه‌های پایتخت

    معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک پرحجم در برخی از معابر و بزرگراه‌های پایتخت خبر داد.

    ​ 

    سرهنگ فیروز کشیر معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ در گفتگو با با اشاره به وضعیت ترافیکی معابر و بزرگراه‌های شهر تهران گفت: در حال حاضر مسیر غرب به شرق خیابان آزادی بعد از استاد معین تا بهبودی، بزرگراه شهید همت از بوستان پردیسان تا خیابان گاندی، بزرگراه حکیم از بلوار شقایق تا بزرگراه یادگار امام (ره) و بزرگراه آیت الله هاشمی رفسنجانی از سردار جنگل تا فرحزادی، بار ترافیک پرحجم است.

    سرهنگ کشیر در ادامه افزود: مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید بابایی از نوبهار تا بزرگراه امام علی (ع، بزرگراه زین الدین از شمس آباد تا پاسداران، بزرگراه صدر از بلوار کاوه تا بعد از شریعتی و بزرگراه شهید سلیمانی از استاد حسن بنا تا پل سید خندان، بار ترافیکی پرحجم را به خود اختصاص داده است.

    معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ خاطر نشان کرد: همچنین در مسیر جنوب به شمال، بزرگراه نواب صفوی از ۹ دی تا تونل توحید، بزرگراه سعیدی از میدان فتح تا دامپزشکی نیز شاهد بار ترافیک پرحجم هستیم.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *