پرش به محتوا

افزایش قیمت نان در استان سمنان با مصوبه ملی؛ «کیفیت»همپای قیمت رشد کند

    افزایش قیمت نان در استان سمنان با مصوبه ملی؛ «کیفیت»همپای قیمت رشد کند

    سمنان- معاون اقتصادی استاندار سمنان از افزایش قیمت نان در استان خبر داد و با تأکید بر اینکه این افزایش قیمت مصوبه ملی است، گفت: نانوایی‌ها موظفند همزمان، کیفیت محصولات را نیز افزایش دهند.

    ​ 

    حمید دهرویه در گفت‌وگو با ، ضمن اشاره به افزایش قیمت نان در سراسر کشور و طبیعتاً شهرستان‌های مختلف استان سمنان بیان کرد: این افزایش قیمت نان در سراسر کشور به عنوان مصوبه ستاد تنظیم بازار صورت گرفته و مختص به سمنان نیست.

    وی با بیان اینکه هدف از این افزایش قیمت تأمین هزینه‌های نانوایان است، افزود: طبق مصوبه ستاد تنظیم بازار کشور نان در مراکز استان‌ها ۵۲ درصد و در شهرستان‌ها ۴۲ درصد گران‌تر شده است.

    معاون اقتصادی استاندار سمنان همچنین با اشاره به الزامات این مصوبه بیان کرد: نانوایی‌ها در سراسر استان موظف هستند همزمان با افزایش قیمت نان، کیفیت نان تولیدی شأن را نیز ارتقا بدهند.

    دهرویه با بیان اینکه نظارت بر نانوایی‌های استان سمنان به عنوان مصوبه ستاد تنظیم بازار، در دستور کار قرار دارد، گفت: دولت همچنین آرد مورد نیاز نانوایی‌های استان سمنان را نیز تأمین کرده و نگرانی از این بابت نداریم.

    وی با بیان اینکه آرد مورد نیاز نانوایی‌های استان به اندازه کافی در انبارهای استان سمنان ذخیره سازی شده و در صورت نیاز توزیع می‌شود، افزود: نظارت‌ها بر توزیع آرد نیز در استان افزایش یافته است.

    معاون اقتصادی استاندار سمنان همچنین گفت: آرد مورد نیاز نانوایی‌ها طبق سهمیه بندی اعلامی و ظرفیت تولیدی نانوایی‌ها بدون مشکل توزیع می‌شود.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *