پرش به محتوا

شهادت آتش‌نشان شیرازی در سد درودزن شیراز

    شهادت آتش‌نشان شیرازی در سد درودزن شیراز

    شیراز-رئیس سازمان آتش‌نشانی شیراز از شهادت یک آتش‌نشان در شیراز خبر داد و گفت:آتش‌نشان مجتبی وزیری در جریان مانور عملیاتی غواصی در سد درودزن،سرافرازانه به خیل شهدای گرانقدر آتش‌نشانی پیوست.

    ​ 

    به گزارش ، هادی عیدی‌پور در پیامی با تبریک و تسلیت شهادت آتش‌نشان، مجتبی وزیری در مانور عملیاتی غواصی در سد درودزن گفت: با نهایت تأثر و اندوه فراوان، به اطلاع عموم مردم شریف ایران می‌رسانیم که آتش‌نشان فداکار و از جان گذشته، شهید مجتبی وزیری حین انجام وظیفه و در مسیر پرافتخار خدمت به مردم شریف، به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

    وی ادامه داد: این قهرمان بی‌ادعا، در جریان مانور عملیاتی غواصی در سد درودزن، با ایثار جان خویش، سرفرازانه به خیل شهدای گرانقدر آتش نشان پیوست.

    رئیس سازمان آتش نشانی شیراز افزود: شهید وزیری با شجاعت و از خودگذشتگی مثال‌زدنی، همواره در خط مقدم فداکاری و خدمت به هم‌وطنانش حضور داشت و سرانجام نیز جان پاک خود را در این راه مقدس تقدیم کرد.

    عیدی پور گفت: جامعه آتش‌نشانی کشور، امروز داغدار یکی از بهترین فرزندان برومند خود است که شجاعانه برای امنیت و آرامش ما جنگید و جان خود را فدا کرد.

    رئیس سازمان آتش نشانی شیراز تصریح کرد: یاد و خاطره این شهید والامقام و قهرمان آتش‌نشان، برای همیشه در قلب‌ها و اذهان ما جاودانه خواهد ماند.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *