پرش به محتوا

کمبود نیروی انسانی مانع راه اندازی درمانگاه های شبانه روزی درجیرفت است

    کمبود نیروی انسانی مانع راه اندازی درمانگاه های شبانه روزی درجیرفت است

    جیرفت- رئیس مرکز بهداشت شهرستان جیرفت گفت: کمبود پزشک و نیروی انسانی مانع از راه اندازی درمانگاه شبانه روزی در بعضی از نقاط این شهرستان است.

    ​ 

    به گزارش ، علیرضا مقبلی، پیش از ظهر شنبه در نشست با رسانه‌های جنوب کرمان، اظهار داشت: خبرنگاران بیانگر مشکلات مردم در همه حوزه‌ها از جمله فجایع و اتفاقات جهانی هستند و ما قدردان تلاشگران این حوزه هستیم.

    وی با بیان اینکه خبرنگاران در جنگ ۱۲ روزه عملکرد بسیار خوبی داشتند، تصریح کرد: رسانه‌ها توانستند هویت واقعی دشمن را به جهانیان ثابت کنند.

    مقبلی، اظ هار داشت: رسانه‌های جنوب کرمان در کنار ما و همراه بودند و همیشه پیگیر مطالبات مردمی بودند و کاستی‌های حوزه شهرستان را به ما یاد آوری می‌کردند.

    وی اظهار داشت: شبانه روزی کردن درمانگاه بلوک چالشی بود که عملی شد و با این کار بسیاری از مشکلات درمان شهر بلوک مرتفع می‌شود.

    رئیس مرکز بهداشت شهرستان جیرفت عنوان کرد: بنا داریم در شهر بلوک پایگاه شهری راه اندازی شود، اما تاکنون به دلیل کمبود پزشک این مهم میسر نشده است.

    مقبلی، خاطرنشان کرد: همچنین شبانه روزی کردن درمانگاه ساردوئیه از نیازهای این شهر بود که راه اندازی شد، اما از نظر کمبود نیروی انسانی با چالش مواجه هستیم.

    وی عنوان کرد: درمانگاه دولت آباد اسفندقه بیش از ۵ سال انتظار به بهره برداری رسید که ظرفیت خوبی بهداشتی و درمانی برای مردم این بخش بود.

    وی با بیان اینکه کمبود پزشک و نیروی انسانی مانع از راه اندازی درمانگاه شبانه روزی در بعضی از نقاط شهرستان جیرفت است گفت: افتتاح و بهره برداری از آموزشگاه بهورزی نیز اقدام بسیار خوبی برای شهرستان جیرفت بود که نیاز ضروری محسوب می‌شد.

    رئیس مرکز بهداشت جیرفت گفت: تجهیز و بهره برداری از هفت خانه بهداشت در جیرفت با اعتباری بالغ بر هفت میلیارد تومان انجام و تحویل شد.

    وی با بیان اینکه آزمایشگاه مرکزی جیرفت جز ده آزمایشگاه برتر کشور شد، افزود: به همین دلیل ظرفیت‌های خوبی را به دست آوردیم که از جمله دستگاه پیشرفته بیوشیمی با تجهیزات کامل که ظرفیت خوبی برای شهرستان بود.

    مقبلی، گفت: افتتاح و راه اندازی آزمایشگاه سلولی و مولکولی دست آورد بسیار خوبی بود که در این منطقه راه اندازی شد.

    وی بیان کرد: در دهه آخر مرداد ماه آزمون بهورزی برای جیرفت برگزار می‌شود تا کمبودهای بهورز مرتفع شود.

    مقبلی افزود: طرح بیماری سل کمک کرد بیش از ۵ بیمار اتباع خارجی شناسایی شود.

    وی اظهار داشت: در میزان باروری و شاخص رشد جمعیت شهرستان جیرفت در سال ۱۴۰۳ اتفاق خوبی رخ داده است و نرخ رشد جمعیت به ۲/ ۱ دهم رسیده است، اما متأسفانه در سال جاری کاهش داشته است.

    مقبلی، خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۳ هزار ۵۸۵ داشتیم و در سال ۱۴۰۳ بیش از ۳ هزار ۳۵۱ بوده است.

    وی افزود: در بحث رشد جمعیت با توجه به فرمایشات طرح‌های جدیدی را تحت عنوان آمایش امید برنامه ریزی شده است.

    مقبلی، با بیان اینکه بیش از ۶ هزار و ۵۷ تک فرزند در جیرفت داریم، خاطرنشان کرد: همچنین بیش از ۲ هزار زوج بدون فرزند و هزار و ۹۲۷ زوج نابارور نیز در این شهرستان داریم.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *