کرمان- مدیر کل تعزیرات حکومتی استان کرمان از محکومیت یک قاچاقچی خودرو در شهرستان بافت به پرداخت بیش از ۶۸ میلیارد ریال جزای نقدی خبرداد.
به گزارش ، فریدون کشیتی، گفت: پرونده قاچاق یک دستگاه خودرو بنز C۲۰۰ به ارزش ۵۱ میلیارد و ۶۸۱ میلیون ریال در شعبه بدوی ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان بافت رسیدگی شد.
وی افزود: این شعبه پس از بررسی و با توجه به ارائه نشدن مدارک قانونی و اسناد گمرکی، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط خودروی قاچاق، متخلف را به پرداخت ۵۱ میلیارد و ۶۸۱ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
به گفته کشیتی، شعبه همچنین ۱۷ میلیارد ریال برای خودرو حامل کالای قاچاق به جریمه اضافه و متخلف را در مجموع به پرداخت ۶۸ میلیارد و ۶۸۱ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی کرمان افزود: مأموران پلیس آگاهی شهرستان بافت این خودروی قاچاق را از یک دستگاه کامیون در محور رابر-بافت کشف و گزارش را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.
منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency
