پرش به محتوا

سند توسعه محلات در خراسان شمالی بومی‌سازی می‌شود

    سند توسعه محلات در خراسان شمالی بومی‌سازی می‌شود

    بجنورد- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی گفت: همه شهرستان‌های استان موظفند سند توسعه محلات را متناسب با شرایط بومی خود تدوین کرده و در سامانه رصد اجتماعی استان ثبت کنند.

    ​ 

    به گزارش ، طاهر رستمی پیش از ظهر یکشنبه در جلسه شورای پیشرفت محلات خراسان شمالی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار کرد: همه شهرستان‌های استان باید بر اساس مقتضیات و ویژگی‌های خاص خود، سند توسعه محلات را تدوین کنند تا این اسناد در سامانه مشخصی به‌عنوان مرکز رصد و ارزیابی اجتماعی استان ثبت و پایش شود.

    وی با تأکید بر اینکه دستورالعمل ابلاغی وزارت کشور لازم‌الاجراست، گفت: با توجه به شناخت بهتر و اشراف کامل‌تر به مسائل و مشکلات محلات، ضروری است دستگاه‌ها نظرات کارشناسی دقیق ارائه دهند.

    معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی هدف اصلی این دستورالعمل را اعمال نگاه محله‌محور و نه ایجاد سازوکار اداری جدید دانست و افزود: باید به مردم، معتمدین و بزرگان محلی اعتماد کنیم و مدیریت امور را به خودشان واگذار نماییم.

    رستمی همچنین بر بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاهیان و نخبگان خراسان شمالی تأکید کرد و گفت: تغییر نگاه حکمرانی سنتی به سمت حکمرانی مشارکتی، نیازمند استفاده از نظرات کارشناسی و مشارکت مردم است.

    وی در پایان با اشاره به اهمیت وحدت نظر در مسیر اجرای برنامه‌ها اظهار کرد: با وجود تضارب آرا و نقدها، لازم است به یک نظر مشترک برسیم و در مرحله اجرا هم‌افزایی و هماهنگی کامل داشته باشیم.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *