پرش به محتوا

آب‌انبارها؛ ذخیره استراتژیک آب کاشان در بحران‌ها

    آب‌انبارها؛ ذخیره استراتژیک آب کاشان در بحران‌ها

    کاشان – مدیر مرکز مدیریت و کنترل حوادث فرمانداری کاشان از اجرای طرح پنج‌فازی احیای آب‌انبارها برای تأمین پایدار آب در شرایط بحرانی خبر داد.

    ​ 

    هادی کاشانی‌نژاد در حاشیه جلسه کارگروه آب و فاضلاب شورای مدیریت بحران این شهرستان در گفتگو با اظهارکرد: در این نشست طرح مطالعاتی استفاده از آب‌انبارها به عنوان پشتیبان تأمین آب آشامیدنی شهروندان کاشان و آران و بیدگل بررسی شد.

    وی با اشاره به شناسایی ۱۳۳ آب‌انبار در این دو شهر افزود: تاکنون ۸۶ مورد وارد مرحله عملیاتی شده است. به گفته او، این طرح در پنج فاز اجرا می‌شود که فاز نخست آن تهیه بانک اطلاعاتی آب‌انبارها و فاز دوم، تأمین آب پایدار برای این مخازن خواهد بود.

    کاشانی‌نژاد ابراز امیدواری کرد با اجرای کامل این طرح، آب‌انبارها در مواقع بحرانی و شرایط پدافندی نقش مهمی در مدیریت منابع آب و تأمین آب آشامیدنی ایفا کنند.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *