پرش به محتوا

اردبیل به قطب درمان نازایی در شمال‌غرب کشور تبدیل می‌شود

    اردبیل به قطب درمان نازایی در شمال‌غرب کشور تبدیل می‌شود

    اردبیل – با بهره‌برداری از مجتمع تحقیقاتی، درمانی و تخصصی زنان ودرمان ناباروری، اردبیل به قطب درمان ناباروری شمال‌غرب کشور تبدیل می‌شود.

    ​ 

    به گزارش ، رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران گفت: تاکنون در مرکز ناباروری اردبیل بیش‌از ۳ هزار نفر تحت درمان قرار گرفته‌اند و بهره‌برداری از مجتمع در دست احداث می‌تواند این استان را به قطب درمان ناباروری در غرب کشور تبدیل کند.

    حسام رسولی گفت: جهاد دانشگاهی اردبیل درحال‌حاضر دارای یک مرکز ناباروری است ولی متأسفانه فضای مورداستفاده آن از موقعیت مطلوبی برخوردار نیست.

    وی افزود: درحال‌حاضر ۱۸/۵ درصد از جمعیت ایران با مشکل ناباروری مواجه هستند و بدون شک احداث مجتمع‌های تخصصی درمان ناباروری می‌تواند در جوانی جمعیت منطقه نقش مهمی داشته باشد.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *