پرش به محتوا

تأمین آب شرب پایدار و احیای پروژه‌های نیمه‌تمام با همت دولت چهاردهم

    تأمین آب شرب پایدار و احیای پروژه‌های نیمه‌تمام با همت دولت چهاردهم

    گرگان-استاندار گلستان تأمین آب شرب پایدار را از اولویت‌های اصلی دولت چهاردهم دانست و گفت: امروز ۹۵ درصد آب شرب استان از دل زمین برداشت می‌شود که وضعیتی نگران‌کننده است.

    ​ 

    به گزارش ، علی اصغر طهماسبی عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تأمین آب شرب پایدار از اولویت‌های اصلی دولت چهاردهم است.

    وی افزود: امروز ۹۵ درصد آب شرب استان از دل زمین برداشت می‌شود که این وضعیت بسیار نگران کننده است.

    استاندار گلستان گفت: با وفاق دستگاه‌های اجرایی مجوز احداث واحدهای آب‌شیرین‌کن در غرب استان صادر شده و چند سرمایه‌گذار دولتی و خصوصی برای اجرای این طرح‌ها پای کار آمده‌اند.

    طهماسبی همچنین به راه‌اندازی منطقه آزاد اینچه‌برون اشاره کرد و گفت: تاکنون بیش از ۶۰ شرکت داخلی و خارجی در این منطقه ثبت شده و چهار هزار هکتار زمین برای امنیت سرمایه‌گذاران حصارکشی می‌شود.

    وی توسعه کریدور ریلی شمال–جنوب، احیای پتروشیمی گلستان و تکمیل سد نرماب را از دیگر برنامه‌های دولت چهاردهم دانست که با وفاق ملی و استانی می‌تواند گره‌های چندین ساله توسعه گلستان را باز کند.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *