پرش به محتوا

سنجربیگی: پیکر دو نفر دیگر از کوهنوردان مفقودشده الوند یافت شد

    سنجربیگی: پیکر دو نفر دیگر از کوهنوردان مفقودشده الوند یافت شد

    همدان- رئیس جمعیت هلال‌احمر همدان از کشف اجساد دو کوهنورد دیگر در ارتفاعات الوند خبر داد و گفت: تلاش‌ها برای یافتن چهارمین کوهنورد مفقودشده همچنان ادامه دارد.

    ​ 

    به گزارش خبرگزاری مهر، علی سنجربیگی با اشاره به پیدا شدن جسد دو کوهنورد دیگر در ارتفاعات الوند، اظهار کرد: در ادامه عملیات جست‌وجوی مفقودان کوهستان الوند، دقایقی پیش پیکر دو نفر دیگر از کوهنوردان مفقودشده توسط تیم‌های تخصصی هلال‌احمر و کوهنوردان شناسایی و کشف شد.

    سنجربیگی افزود: این دو کوهنورد از مجموع چهار کوهنورد مفقودشده بودند که پیکر آنان پس از دو روز عملیات جست‌وجو، در فاصله زمانی کمتر از ۱۰ دقیقه از یکدیگر، در ارتفاعات الوند منتهی به دره حیدره پیدا شد.

    وی با اشاره به تداوم عملیات امدادی تصریح کرد: هم‌اکنون عملیات تجسس برای یافتن چهارمین کوهنورد مفقودشده در کوهستان الوند همچنان ادامه دارد و تیم‌های امدادی با تمام توان در منطقه مستقر هستند.

    رئیس جمعیت هلال‌احمر استان همدان یادآور شد: از چهار کوهنورد مفقودشده، جسد یکی از آنان روز گذشته توسط نیروهای امدادی پیدا شده بود و با کشف دو پیکر دیگر، شمار جان‌باختگان این حادثه به سه نفر رسیده است.

    سنجربیگی در پایان با قدردانی از تلاش نیروهای امدادی و کوهنوردان داوطلب، تأکید کرد: عملیات جست‌وجو تا پیدا شدن چهارمین کوهنورد ادامه خواهد داشت.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *