پرش به محتوا

لاهوتی: محدودیت اعتباری برای آسفالت روستایی وجود ندارد

    لاهوتی: محدودیت اعتباری برای آسفالت روستایی وجود ندارد

    لنگرود- نماینده مردم لنگرود در مجلس با اشاره به ضرورت بهسازی راه‌های روستایی گفت: در حوزه آسفالت روستایی کمبود اعتبار وجود ندارد و باید عقب‌ماندگی‌های موجود هرچه سریع‌تر جبران شود.

    ​ 

    به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد لاهوتی شامگاه پنجشنبه در آیین معارفه سرپرست جدید بخشداری کومله با بیان اینکه بنیانگذار انقلاب اسلامی خود مردم هستند، اظهار کرد: در نظام جمهوری اسلامی، مردم نقش اصلی را ایفا می‌کنند و این مردم‌سالاری دینی وجه تمایز انقلاب اسلامی با بسیاری از انقلاب‌های جهان است.

    وی با قدردانی از تلاش‌های مجموعه فرمانداری، بخشداران، دهیاران، شوراها و نیروهای انتظامی شهرستان افزود: هرکس بتواند از زمان و فرصت مسئولیت خود به‌درستی استفاده کند، برنده واقعی میدان خدمت است.

    نماینده مردم لنگرود در مجلس با اشاره به برخی اقدامات عمرانی انجام‌شده در شهرستان، تصریح کرد: اتصال کنارگذر کومله، رفع مشکلات پروانه بهره‌برداری بیمارستان شهید املاکی و پیگیری برای راه‌اندازی دستگاه سی‌تی‌اسکن از جمله اقدامات مهمی بود که با تلاش مجموعه مدیریتی شهرستان به نتیجه رسید.

    لاهوتی با تأکید بر ضرورت تسریع در بهسازی معابر شهری و روستایی گفت: در حوزه آسفالت روستایی محدودیت اعتباری وجود ندارد و باید با برنامه‌ریزی دقیق، عقب‌ماندگی‌های موجود جبران شود. وضعیت برخی مسیرها قابل قبول نیست و نیازمند اقدام فوری است.

    وی همچنین با اشاره به وضعیت نظافت و سیما و منظر شهری لنگرود، خواستار توجه ویژه شهرداری به پاکیزگی شهر در آستانه سال نو شد و افزود: شهر تمیز و آراسته، خاطره‌ای ماندگار در ذهن مسافران و شهروندان ایجاد می‌کند.

    نماینده مردم لنگرود در مجلس بر پیگیری اجرای پروژه مسجد در زمین مصلای سابق با همکاری بنیاد مسکن تأکید کرد و گفت: این موضوع باید با جدیت دنبال شود.

    لاهوتی انتخابات را جلوه‌ای از مردم‌سالاری دینی دانست و خاطرنشان کرد: همه باید زمینه حضور حداکثری مردم را فراهم کنیم، چرا که پایه و اساس نظام جمهوری اسلامی بر رأی و اراده مردم استوار است.

    وی در پایان با اشاره به شرایط اقتصادی و حوزه کشاورزی اظهار امیدواری کرد با برنامه‌ریزی مناسب، سال آینده سالی مطلوب برای تولیدکنندگان به‌ویژه در بخش برنج و چای باشد.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *