پرش به محتوا

سفر نخست‌وزیر قطر به ونزوئلا و بررسی مسائل انرژی

    سفر نخست‌وزیر قطر به ونزوئلا و بررسی مسائل انرژی

    نخست‌وزیر قطر به منظور بررسی مسائل انرژی وارد کاراکاس پایتخت ونزوئلا شد.

    ​ 

    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه روزنامه فرامنطقه ای القدس العربی، تلویزیون دولتی ونزوئلا تصاویری از این مراسم استقبال رسمی پخش کرد و نشان داد که مقامات دو کشور برای شروع گفت‌وگوهای رسمی آماده‌اند.

    با این حال، تاکنون هیچ یک از دولت‌های قطر و ونزوئلا برنامه دقیق و جدول زمانی این سفر یا جزئیات مذاکرات را اعلام نکرده‌اند.

    سفر نخست وزیر قطر به کاراکاس با هدف دیدار با مقامات این کشور و گفت‌وگو درباره تحولات اخیر بحران ونزوئلا و همکاری‌های دو جانبه در حوزه انرژی صورت می گیرد.

    به گفته منابع رسمی انتظار می‌رود محورهای اصلی گفت‌وگو شامل توسعه روابط اقتصادی، هماهنگی در بخش نفت و گاز و بررسی راه‌حل‌های سیاسی برای کاهش تنش‌های جاری در ونزوئلا باشد.

    سفر نخست وزیر قطر به کاراکاس در حالی انجام می‌شود که منطقه آمریکای لاتین صحنه نوسانات اقتصادی و سیاسی قابل توجه است و کشورهای تولیدکننده انرژی به دنبال تحکیم روابط استراتژیک برای تضمین بازارها و ثبات عرضه هستند.

    تاکنون جزئیات بیشتری از برنامه‌های دیدار نخست وزیر قطر یا زمان‌بندی مذاکرات وی با مقامات ونزوئلایی منتشر نشده است، اما منابع دیپلماتیک تاکید دارند که نتایج این سفر می‌تواند نقشی مهم را در زمینه سیاست انرژی و ثبات سیاسی منطقه ایفا کند.

    ونزوئلا یکی از بزرگ‌ترین ذخایر نفتی جهان را در اختیار دارد و آمریکا تلاش می‌کند تا منابع انرژی پایداری را در شرایط نوسان بازارهای جهانی تأمین کند.

    پیش از این، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرده بود که قصد دارد به ونزوئلا سفر کند و به روابط قوی و همکاری رو به رشد در بخش انرژی اشاره کرده بود.

    وی از فعالیت شرکت‌های بزرگ نفتی آمریکایی در ونزوئلا و سودآوری این شراکت سخن گفته و سطح روابط واشنگتن و کاراکاس را بسیار بالا توصیف کرده است.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *