پرش به محتوا

نقش‌آفرینی هنر در زیست شهری؛ داوری ۱۰۳۰ اثر در جشنواره «عاملیت هنر»

    نقش‌آفرینی هنر در زیست شهری؛ داوری ۱۰۳۰ اثر در جشنواره «عاملیت هنر»

    شهردار تهران بر نقش‌آفرینی هنر در زیست شهری تاکید کرد و گفت: مجموعه مدیریت شهری اهتمام خود را معطوف به استفاده حداکثری از هنر کرده است.

    ​ 

    به گزارش خبرگزاری مهر، آیین اختتامیه نخستین جشنواره «عاملیت هنر در سیمای شهر تهران» با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران، مدیران ارشد شهری، اساتید دانشگاه، هنرمندان و دانشجویان در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد.

    شهردار تهران در این مراسم با تأکید بر بهره‌گیری از هنر در مدیریت شهری اظهار کرد: مجموعه مدیریت شهری اهتمام خود را معطوف به استفاده حداکثری از هنر کرده است تا از همه ظرفیت‌های شهر برای ارتقای روح و هویت شهری، ایجاد آرامش و آسایش شهروندان و انتقال پیام درست از محیط پیرامونی بهره گیرد.

    نقش‌آفرینی هنر در زیست شهری؛ داوری ۱۰۳۰ اثر در جشنواره «عاملیت هنر»

    وی با اشاره به تغییر رویکرد مدیریت شهری افزود: اگر در گذشته برخی مجموعه‌ها کارکردی تک‌ساحتی داشتند، امروز تلاش کرده‌ایم با تنوع‌بخشی به ابعاد عملکردی، از همه ظرفیت‌ها استفاده کنیم. برای مثال، ایستگاه مترو دیگر صرفاً محل جابه‌جایی مسافر نیست، بلکه به فضایی برای تجلی هنر و نمایش خلاقیت هنرمندان تبدیل شده است.

    زاکانی ادامه داد: توجه به نوسازی‌های مبتنی بر هنر ایرانی ـ اسلامی بستری فراهم کرد تا در این جشنواره یک هزار و ۳۰ اثر مورد داوری قرار گیرد و در نهایت آثار برگزیده و خالقان آن‌ها معرفی و تجلیل شوند.

    نقش‌آفرینی هنر در زیست شهری؛ داوری ۱۰۳۰ اثر در جشنواره «عاملیت هنر»

    وی با بیان اینکه شهر تهران ظرفیت‌های گسترده‌ای برای فعالیت‌های هنری دارد، تصریح کرد: طی چهار سال گذشته توسعه خطوط و ایستگاه‌های مترو در دستور کار قرار گرفته، اما در کنار افزایش کمی، ایجاد شبکه‌ای از زیست مکمل و هویت‌مند نیز برای ما اهمیت داشته است؛ بر همین اساس تلاش شد این فضاها واجد قالب و هویت هنری مشخص باشند تا معماری نوین شهری در کنار هویت ایرانی ـ اسلامی به نمایش گذاشته شود.

    نقش‌آفرینی هنر در زیست شهری؛ داوری ۱۰۳۰ اثر در جشنواره «عاملیت هنر»

    جشنواره «عاملیت هنر در سیمای شهر تهران» با مشارکت شهرداری منطقه ۶، سازمان زیباسازی شهرداری تهران و بیش از ۱۵ دانشگاه فعال در حوزه هنر، معماری و شهرسازی برگزار شد و با استقبال گسترده جامعه دانشگاهی همراه بود.

    نقش‌آفرینی هنر در زیست شهری؛ داوری ۱۰۳۰ اثر در جشنواره «عاملیت هنر»

    در این مراسم، سید مرتضی روحانی شهردار منطقه ۶ تهران نیز با تأکید بر ضرورت پیوند دانشگاه و مدیریت شهری گفت: عبور از نگاه‌های سلیقه‌ای در زیباسازی شهری نیازمند اتکا به دانش تخصصی و خرد جمعی است و این جشنواره گامی عملی در این مسیر به شمار می‌رود.

    همچنین دبیر علمی جشنواره اعلام کرد: از مجموع یک هزار و ۳۰ اثر ارسال‌شده به دبیرخانه، ۴۲۷ اثر در بخش حرفه‌ای و ۶۰۳ اثر در بخش عمومی دریافت شد که پس از ارزیابی تخصصی، آثار برگزیده معرفی شدند.

    در بخش پایانی این آیین، از چهره‌های ماندگار این عرصه از جمله محمود گلابچی، اصغر محمدمرادی و مصطفی بهزادفر تجلیل و از برگزیدگان بخش‌های مختلف جشنواره تقدیر شد.

    جشنواره «عاملیت هنر در سیمای شهر تهران» با رویکرد تبدیل هنر به یکی از ارکان هویت‌بخش در مدیریت شهری برگزار شد و مسئولان بر تداوم این مسیر به عنوان جریانی پایدار در سیمای پایتخت تأکید کردند.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *