سمنان- دادستان سمنان از کشف انبار یکهزار تنی کود شیمیایی قاچاق در شهرک صنعتی سمنان خبر داد و گفت: این محموله پس از انجام تشریفات قانونی در بازار توزیع میشود.
به گزارش خبرنگار مهر، محمد تقی گلی ظهر پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران به میزبانی دادگستری سمنان از کشف انبار بزرگ نگهداری کود شیمیایی قاچاق در شهرک صنعتی سمنان خبر داد و اضافه کرد: این محموله هزار تن برآورد شده است.
وی از تشکیل گروه های مشترک قضایی، نظارتی، انتظامی و تعزیرات برای پایش بازار خبر داد و افزود: در این راستا از انبارهای نگهداری کالاهای راهبردی به صورت محسوس و نامحسوس بازرسی می شود.
دادستان سمنان با اشاره به اینکه این انبار در همین پایش ها مورد شناسایی قرار گرفت، ادامه داد: انبار مذکور با حکم قضایی پلمب شد.
گلی از تشکیل پرونده در مراجع قضایی برای مالک این انبار خبر داد و بیان داشت: این محموله پس از طی مراحل قانونی برای پیشگیری از اختلال در بازار در نهایت با قیمت مصوب توزیع می شود.
وی به برخورد جدی با اخلال گران اقتصادی و بازار استان سمنان تاکید داشت و افزود: احتکار و نگهداری غیر قانونی نهاده های کشاورزی بر بازار و معیشت مردم اثر گذار است و در این موارد هیچ مماشاتی با متخلفان انجام نخواهد شد.
منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency
هلدینگ کاسپین استانبول | خرید ملک در ترکیه | صرافی معتبر ایرانی در ترکیه | خرید و فروش طلا در ترکیه | مهاجرت به ترکیه | واردات و صادرات در ترکیه | نیازمندیهای ترکیه | اخبار ترکیه | اخبار جهانی | توریست ایران | خدمات توریستی در ایران | تورهای گردشگری ایران | هلدینگ اول | خدمات کاریابی و فریلنسری و شغل | مرجع اطلاعات ایران (همه چیز در ایران) | کیف پول و خدمات مالی و پرداخت یار | اخبار ایران | تابلو زنده قیمت ارز در ترکیه و استانبول | صرافی آنلاین ترکیه | قیمت طلا و نقره در ترکیه | سرمایه گذاری در ترکیه | جواهرات در ترکیه | نرخ لحظه ای ارزها در استانبول | قیمت دلار امروز در ترکیه | قیمت دلار استانبول امروز | قیمت لحظه ای دلار | اخبار روز ترکیه استانبول | اپلیکیشن ISTEX | اپلیکیشن قیمت لحظه ای دلار و یورو و لیر و ارزها در ترکیه
