کابینه نتانیاهو با سرپیچی از حکم دیوان عالی، عملاً وارد تقابل با دستگاه قضایی رژیم شد. این اقدام بیسابقه، خشم اپوزیسیون و هشدارهای عمومی در اراضی اشغالی را به همراه داشت.
به گزارش خبرگزاری مهر،کابینه نتانیاهو در جلسه روز یکشنبه خود به شکلی بیسابقه، حکم دیوان عالی رژیم صهیونیستی در خصوص فعالیتهای شورای پخش را باطل اعلام کرد. این تنش پس از آن بالا گرفت که دیوان عالی رژیم مانع از انتصابات جدید کابینه در سازمان پخش شده بود.
این اقدام جنجالی با واکنش تند چهرههای سیاسی اپوزیسیون مواجه شده است. «یائیر لاپید» و «نفتالی بنت» با هشدار نسبت به فروپاشی حاکمیت قانون در اراضی اشغالی، این رفتار کابینه را عاملی برای ایجاد هرجومرج در خیابانها توصیف کردند. «اسحاق هرتزوگ» نیز با تأکید بر اینکه عبور از حکم دادگاه (رژیم) خط قرمز است، نسبت به پیامدهای این بحران برای انسجام داخلی صهیونیستها هشدار داد.
ناظران سیاسی این تقابل را نشانهای دیگر از بحران ساختاری و تعمیق شکافهای سیاسی در اراضی اشغالی میدانند که حاکمیت این رژیم را بیش از پیش با چالشهای داخلی مواجه کرده است.
منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency
هلدینگ کاسپین استانبول | خرید ملک در ترکیه | صرافی معتبر ایرانی در ترکیه | خرید و فروش طلا در ترکیه | مهاجرت به ترکیه | واردات و صادرات در ترکیه | نیازمندیهای ترکیه | اخبار ترکیه | اخبار جهانی | توریست ایران | خدمات توریستی در ایران | تورهای گردشگری ایران | هلدینگ اول | خدمات کاریابی و فریلنسری و شغل | مرجع اطلاعات ایران (همه چیز در ایران) | کیف پول و خدمات مالی و پرداخت یار | اخبار ایران | تابلو زنده قیمت ارز در ترکیه و استانبول | صرافی آنلاین ترکیه | قیمت طلا و نقره در ترکیه | سرمایه گذاری در ترکیه | جواهرات در ترکیه | نرخ لحظه ای ارزها در استانبول | قیمت دلار امروز در ترکیه | قیمت دلار استانبول امروز | قیمت لحظه ای دلار | اخبار روز ترکیه استانبول | اپلیکیشن ISTEX | اپلیکیشن قیمت لحظه ای دلار و یورو و لیر و ارزها در ترکیه
