پرش به محتوا

طرح ملی پیشگیری از تنبلی چشم کودکان در ایلام آغاز شد

    طرح ملی پیشگیری از تنبلی چشم کودکان در ایلام آغاز شد

    ایلام – مدیرکل بهزیستی استان ایلام گفت: طرح ملی پیشگیری از تنبلی چشم کودکان در ایلام آغاز شده است.​ 

    خبر شما با ساختار استاندارد و رسمی خبرگزاری‌ها تنظیم شده است که در ادامه می‌خوانید.

    حسین نورعلیوند در گفتگو با خبرنگار مهر از آغاز اجرای طرح ملی پیشگیری از تنبلی چشم (آمبلیوپی) در این استان خبر داد و از عموم خانواده‌ها خواست برای اطمینان از سلامت بینایی کودکان ۳ تا ۶ ساله خود در این طرح مشارکت فعال داشته باشند.

    وی اظهار داشت: این طرح به‌صورت سالانه و با هدف پیشگیری از بروز عارضه تنبلی چشم در کودکان، در سراسر کشور اجرا می‌شود و استان ایلام نیز تمامی تمهیدات لازم را برای اجرای دقیق آن اندیشیده است.

    وی با اشاره به گسترش شبکه خدمت‌رسانی در استان، افزود: امسال اجرای این طرح در ۷۲ نقطه استان شامل ۱۲ پایگاه دائمی، ۲۲ پایگاه سیار و ۳۸ پایگاه مستقر در مراکز «مثبت زندگی» پیش‌بینی شده است. خانواده‌ها می‌توانند با مراجعه به این مراکز، وضعیت بینایی فرزندان خود را مورد سنجش قرار دهند.

    مدیرکل بهزیستی ایلام در خصوص روند ارجاع بیماران مشکوک تصریح کرد: در صورتی که در معاینات اولیه علائمی از اختلال بینایی یا شک به تنبلی چشم مشاهده شود، کودک بلافاصله برای بررسی‌های دقیق‌تر و درمان تخصصی به چشم‌پزشکان و متخصصان مربوطه ارجاع داده خواهد شد.

    نورعلیوند با اشاره به عملکرد موفق این اداره‌کل در سال گذشته گفت: سال گذشته ۲۳ هزار و ۳۰ کودک ایلامی تحت معاینه قرار گرفتند که از این تعداد، بیش از ۹۰۰ نفر مشکوک به تنبلی چشم شناسایی و به مراکز تخصصی ارجاع شدند.

    وی همچنین بر حمایت‌های مالی بهزیستی تأکید کرد و افزود: علاوه بر غربالگری، بهزیستی استان متعهد است که کودکان نیازمند به عینک را که خانواده‌های آنان با مشکلات مالی مواجه هستند، زیر پوشش حمایتی قرار دهد. در همین راستا سال گذشته کمک‌هزینه خرید عینک به ۸۵ نفر از کودکان واجد شرایط پرداخت شد.

    مدیرکل بهزیستی ایلام در پایان خاطرنشان کرد: بر اساس برش کشوری اعلام‌شده، پیش‌بینی می‌شود امسال ۲۵ هزار و ۹۶۴ کودک ۳ تا ۶ ساله در استان ایلام تحت پوشش این طرح قرار بگیرند. اجرای این برنامه تا پایان سال جاری ادامه خواهد داشت و از تمامی والدین انتظار می‌رود با مراجعه به موقع، از بروز آسیب‌های جبران‌ناپذیر بینایی در فرزندان خود پیشگیری کنند.

      منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    هلدینگ کاسپین استانبول | خرید ملک در ترکیه | صرافی معتبر ایرانی در ترکیه | خرید و فروش طلا در ترکیه | مهاجرت به ترکیه | واردات و صادرات در ترکیه | نیازمندیهای ترکیه | اخبار ترکیه | اخبار جهانی | توریست ایران | خدمات توریستی در ایران | تورهای گردشگری ایران | هلدینگ اول | خدمات کاریابی و فریلنسری و شغل | مرجع اطلاعات ایران (همه چیز در ایران) | کیف پول و خدمات مالی و پرداخت یار | اخبار ایران | تابلو زنده قیمت ارز در ترکیه و استانبول | صرافی آنلاین ترکیه | قیمت طلا و نقره در ترکیه | سرمایه گذاری در ترکیه | جواهرات در ترکیه | نرخ لحظه ای ارزها در استانبول | قیمت دلار امروز در ترکیه | قیمت دلار استانبول امروز | قیمت لحظه ای دلار | اخبار روز ترکیه استانبول | اپلیکیشن ISTEX | اپلیکیشن قیمت لحظه ای دلار و یورو و لیر و ارزها در ترکیه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *