بوشهر- فرماندار دشتی با تأکید بر اهمیت توسعه زیرساختهای خدماتی در شهرستان گفت: توزیع عادلانه امکانات و خدمات در اولویت است.
به گزارش خبرنگار مهر، رضا مقاتلی صبح سه شنبه در بازدید از پروژه ساختمان اداره گاز شهر شنبه اظهار کرد: برای اجرای این پروژه بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده و روند اجرایی آن با جدیت در حال پیگیری است.
وی با تأکید بر اهمیت توسعه زیرساختهای خدماتی در شهرستان افزود: دولت وفاق ملی برای پراکنش جغرافیایی عادلانه امکانات توجه ویژه ای قائل است و بر این مبنا برنامهریزی شده است این پروژه در هفته دولت افتتاح شود تا شهروندان شهر شنبه از خدمات مناسبتر و باکیفیتتری در حوزه گاز بهرهمند شوند.
فرماندار دشتی با اشاره به ضرورت تسریع در روند اجرای طرح، خاطرنشان کرد: دستگاههای اجرایی و پیمانکار پروژه باید با افزایش سرعت عملیات اجرایی، زمینه بهرهبرداری از این مجموعه را در موعد مقرر فراهم کنند.
مقاتلی توسعه زیرساختهای خدماترسان را از اولویتهای دولت چهاردهم در شهرستان دانست و تصریح کرد: تکمیل و افتتاح این پروژه گامی مهم در ارتقای کیفیت خدمات و افزایش رضایتمندی مردم شهر شنبه خواهد بود.
منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency
هلدینگ کاسپین استانبول | خرید ملک در ترکیه | صرافی معتبر ایرانی در ترکیه | خرید و فروش طلا در ترکیه | مهاجرت به ترکیه | واردات و صادرات در ترکیه | نیازمندیهای ترکیه | اخبار ترکیه | اخبار جهانی | توریست ایران | خدمات توریستی در ایران | تورهای گردشگری ایران | هلدینگ اول | خدمات کاریابی و فریلنسری و شغل | مرجع اطلاعات ایران (همه چیز در ایران) | کیف پول و خدمات مالی و پرداخت یار | اخبار ایران | تابلو زنده قیمت ارز در ترکیه و استانبول | صرافی آنلاین ترکیه | قیمت طلا و نقره در ترکیه | سرمایه گذاری در ترکیه | جواهرات در ترکیه | نرخ لحظه ای ارزها در استانبول | قیمت دلار امروز در ترکیه | قیمت دلار استانبول امروز | قیمت لحظه ای دلار | اخبار روز ترکیه استانبول | اپلیکیشن ISTEX | اپلیکیشن قیمت لحظه ای دلار و یورو و لیر و ارزها در ترکیه
