پرش به محتوا

مراجعه بیش از ۲۰۰۰ نفر به مراکز درمانی در ۴۸ ساعت

    مراجعه بیش از ۲۰۰۰ نفر به مراکز درمانی در ۴۸ ساعت

    اهواز ـ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از مراجعه بیش از ۲۰۰۰ نفر طی ۴۸ ساعت گذشته به دلیل گرد و خاک به مراکز درمانی خبر داد.

    ​ 

    به گزارش خبرنگار مهر، دکتر میثم معزی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز ظهر امروز چهارشنبه در گفتگوای رسانه‌ای بیان کرد در ۴۸ ساعت گذشته، ۲ هزار و ۲۶ نفر با عارضه قلبی و تنفسی به دنبال وقوع گرد و خاک به مراکز درمانی مراجعه کردند.

    دکتر معزی با بیان این مطلب افزود: از این تعداد، یک هزار و ۷۸۷ نفر به صورت سرپایی درمان شدند و ۲۳۹ نفر بستری شده و تحت درمان قرار گرفتند.

    وی اظهار کرد: در روز نخست وقوع پدیده گرد و خاک در استان (۲۵ فروردین‌ماه) از ۹۸۶ مراجعه‌کننده، ۸۷۷ نفر به صورت سرپایی درمان و ۱۰۹ نفر بستری شدند و در روز ۲۶ فروردین‌ماه نیز از یک هزار و ۴۰ مراجعه‌کننده، ۹۱۰ نفر خدمات درمانی سرپایی دریافت نمودند و ۱۳۰ نفر نیز بستری هستند.

    معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز تاکید کرد: در شرایط نامساعد جوی و وقوع گرد و خاک، همه مردم به ویژه گروه‌های پرخطر از جمله کودکان، زنان باردار، سالمندان و افراد با بیماری‌های تنفسی حتی الامکان در منزل بمانند.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *