پرش به محتوا

تقویت جایگاه شوراها به عنوان پل ارتباطی مردم و مسئولان ضروری است

    تقویت جایگاه شوراها به عنوان پل ارتباطی مردم و مسئولان ضروری است

    ری- رئیس شورای شهرستان ری در روز شوراها بر تقویت نقش این نهاد به‌عنوان پل ارتباط مردم و مسئولان تأکید کرد و گفت: شوراها با شناخت دغدغه‌های مردم، محور توسعه هستند.

    ​ 

    حسین سبحانی، در گفتگو با ، با اشاره به شعار سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» از سوی ، بر ضرورت حمایت از تولیدکنندگان و رونق اقتصادی تأکید کرد.

    سبحانی گفت: تولید و عرضه محصولات، چرخه اقتصادی را رونق می‌بخشد و ما در شورای شهرستان ری تصمیم داریم با حضور در مراکز و شهرک‌های صنعتی، از تولیدکنندگان حمایت کنیم.

    وی افزود: بررسی نیازهای تولیدکنندگان و کمک به فروش و تبلیغ محصولاتشان از طریق همکاری با نهادهای مرتبط، بخشی از برنامه‌های ماست. امیدواریم با رفع ناترازی انرژی و همدلی ملی، به اهداف تولیدی سال دست یابیم.

    رئیس شورای اسلامی شهرستان ری با اشاره به نقش محوری شوراها در ارتباط بین مردم و مسئولان، اظهار داشت: در هفته شوراها، گفت‌وگوهایی با رؤسای شوراهای بخش‌های مختلف داشتیم و هدف اصلی ما احیای جایگاه شوراها به‌عنوان پل ارتباطی مؤثر است.

    سبحانی خطاب به مسئولان گفت: شوراها را حامی خود بدانید، چرا که اعضای شورا از میان مردم هستند و مشکلات را به‌خوبی لمس می‌کنند.

    وی در پایان با بیان امیدواری نسبت به تقویت نقش شوراها در خدمت‌رسانی، تصریح کرد: امیدواریم در سال‌های آینده، شوراها با انگیزه و روحیه خدمت‌گزاری بیش از پیش نقش‌آفرینی کنند و از همه اعضای شوراها که در این مسیر تلاش می‌کنند، قدردانی می‌شود.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *